bazaar · Δράση Ελληνίδων Bloggers · γυψόγαζα · δωράκια · κουμπαράδες · μπουκάλια

Κουμπαράς άγγελος!!!

Έψαχνα να βρω πριν λίγες μέρες πούπουλα ή φτερά γιατί είχα στο μυαλό μου να φτιάξω κάτι σε νεράιδα ή άγγελο!!!!Δεν βρήκα αυτό που έψαχνα όμως η ιδέα δεν έφευγε από το μυαλό μου.

Έτσι τις προάλλες αφού τέλειωσε το γάλα πήρα το μπουκάλι, το γνωστό!, το πασάλειψα στην κόλλα κι άρχισα να κολλάω απευθείας πάνω του μικρά κομμάτια από βαμβάκι!!!Το γέμισα όλο με βαμβάκι κι έφτιαξα και ώμους και στήθος από βαμβάκι!!!!!

Κάτι του έλειπε όμως..Ρούχο;Τι θα χρησιμοποιούσα για ρούχο;Κι εγώ δεν το έχω με την κοπτική-ραπτική δυστυχώς!!!!Μου περίσευε τούλι από μπομπονιέρα έτσι το προσάρμοσα στο μπουκάλι κι επάνω του συνέχισα να κολλάω βαμβάκι!!!Πολύ άσπρο όμως!!!Πολύ!!Και πως να βάψω το βαμβάκι χωρίς να το χαλάσω;

Άρχισα να κολλάω σε διάφορα σημεία κορδέλες,στρασάκια κι έφτιαξα κι ένα λουλουδάκι από ύφασμα!!!Πάλι όμως κάτι του έλειπε… Μάλιστα! Και τώρα πως κάνουν τα φτερά;

Πήρα κι εγώ σύρμα και υφασματάκι και προσεχτικά προσεχτικά τα προσάρμοσα σαν φτερά πίσω στην πλάτη.Μετά αφού ήταν γερά και δεν γέρνανε,(γιατί στην αρχή παιδεύτηκα μέχρι να τα κρατήσω στο ύψος τους!!!!!) τα έντυσα με γυψόγαζα να σκληρήνουν.Στο τέλος κόλλησα πάλι βαμβάκι στα φτερά και πασπάλισα ασημόσκονη όλον τον άγγελο!!!!!!

Α σας είπα;Είναι κουμπαράς για την Δράση Ελληνίδων!!!! Ο 13ος!!!!!!!

Ελπίζω να σας αρέσει!!Πρώτη φορά επιχειρώ κάτι τέτοιο!!

Ο αδελφός μου , μου λέει ότι μοιάζει με κοτόπουλο έτοιμο για ξεπουπούλιασμα!!!! 🙂

Αν μου πείτε κι εσείς το ίδιο πάει στο πατάρι ο άγγελός μου!!!!!!!!!! 😉

Σας γλυκοφιλώ!!!!!!!!!!

8 σκέψεις σχετικά με το “Κουμπαράς άγγελος!!!

  1. Ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου. Και στο δικό σου blog βλέπω πολύ όμορφους κουμπαράδες (μην ακούς τον αδελφό σου ο άγγελός σου είναι υπέροχος)

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε