σκέψεις · φωτογραφίες · εξόρμηση · κέντρο Αθήνας

Βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέρος Β’

Και τελειώνει η βόλτα- περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας με αυτές τις φωτογραφίες και γι ‘ ακόμα μια φορά υποστηρίζω την άποψη ότι για να περνάς καλά δεν χρειάζονται ούτε πολλά λεφτά ούτε πολλά πολλά. Μόνο καλή διάθεση, καλή παρέα και καλή καρδιά!!

Σας φιλώ και να περνάτε όμορφα με τους αγαπημένους σας και τις οικογένειές σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 σκέψεις σχετικά με το “Βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέρος Β’

  1. Καί αυτή η βόλτα σου,πανέμορφη!!Οπως καί όλες οι φωτογραφίες σου Μαριλένα μου!!
    Ιδίως αυτές μέ τά παλιά αρχοντικά σπίτια τής Αθήνας!!!
    Πάντα νά περνάς καλά!!!Πολλά φιλάκια!!!

    Μου αρέσει!

  2. marilena μου
    με τα ταξίδεψε η ανάρτησή σου σε μέρη που έχω χιλιοπάει και δνε θα βαρεθώ να πηγαίνω και για φέτος αυτός ο προσκυνηματικός τουρισμός δεν έγινε ακόμα. Συμφωνώ απολύτως μαζι σου, το μόνο που δε χρειάζεται για να περνάς καλά είναι το χρήμα.
    Εκείνο το σπίτι με το άγαλμα στην κόχη,ήταν υπέροχο.Δεν το θυμάμαι να τόχω δει ή μήπως τα χρώματα της φωτό με παραπλανούν;
    Φιλάκια πολλά και να περνάς όμορφα όπου κι αν είσαι!

    Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χαράμου!! Χαίρομαι που απόλαυσες την βόλτα!! Είναι πανέμορφα στο ιστορικό κέντρο κι ας κάνουν τα πάντα να το υποβαθμίσουν!!
      Αυτό το σπίτι είναι εγκατελελειμένο!! Κι εγώ δεν το είχα ξαναδεί. Τα χρώματα είναι όπως τα βλέπεις. Στο άγαλμα ένα κεραμιδί και το σπίτι ένα υπόλευκο σιέλ!! Το πέτυχα στη βόλτα πίσω από τον πεζόδρομο του Θησείου!!
      Σε φιλώ και καλά να περνάς!!!

      Μου αρέσει!

      1. Ωου!Πίσω απο τον πεζόδρομο!!! κι εγω διαβάζοντας και την πρώτη βόλτα,μου ήρθε φλασιά οτι μπορεί νάταν Μοναστηράκι,περνώντας με το τρένο. Ή τόχω δει ή κάτι παρόμοιο μου το θυμίζει, πάντως είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!
        Φιλιά ξανά και συγχαρητήρια για την πρώτη προσπάθεια γραφής στης Φλώρας

        Μου αρέσει!

  3. Καλημέρα Χαρά μου!! Είναι πολύ όμορφο κτίριο όντως! Εγώ δεν το χα ξαναδεί!! Για την ακρίβεια είναι ακριβώς απέναντι από το θερινό σινεμά στην Αποστόλου Παύλου, μέσα στην αλάνα! Περπατάς περπατάς στο μονοπάτι και σε βγάζει σε αυτό το σπίτι!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για το κειμενάκι μου!! Φιλάκια πολλά! 🙂

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε