secret santa swap

Secret Santa swap 2014 – μυστική ανταλλαγή δώρων 2014!!

Και γιατί να απορείτε?? Ήρθε η ώρα για την χριστουγεννιάτικη μυστική μας ανταλλαγή δώρων!! Το 2012 μαζευτήκαμε 25 άτομα, το 2013 ήμασταν 36!! Για να δούμε φέτος!! 🙂 Αυτή η ανταλλαγή έφερε κοντά άτομα που δεν γνωρίζονταν πρώτα καθώς και γνωριστήκαμε άτομα καλύτερα μεταξύ μας, ένα γιορτινό to us better δηλαδή!!

Όμως ο λόγος που ήθελα να αρχίσω τις διαδικασίες λίγο νωρίτερα φέτος είναι το γεγονός ότι πέρσυ μες στον Δεκέμβρη που κανονίσαμε την ανταλλαγή μας, μας τα εμούσκεψαν τα αγαπημένα κατά τα άλλα ΕΛΤΑ. Ευτυχώς δεν είχαμε απώλειες από όσο θυμάμαι αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις λόγω του φόρτου εργασίας  των γιορτών που φτάσανε τον ένα μήνα ή και παραπάνω!!! Απαράδεκτο γιατί χαλά την διάθεση και του αποστολέα μα και του παραλήπτη που ανυπομονεί να παραλάβει το δώρο του!!

Έτσι μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου έχετε προθεσμία να δηλώσετε συμμετοχή στην γιορτινή μας ανταλλαγή κι από Νοέμβρη θα αρχίσουμε να στέλνουμε τα δώρα μας ο καθένας στο μυστικό του ταίρι!!Για να προλάβουμε να μην μπλέξουμε με τον φόρτο των εορτών!!

Οι κανόνες απλούστατοι:

 

  1. Συμμετέχουν μόνο bloggers
  2. Αυτός που το διοργανώνει αποφασίζει το θέμα της ανταλλαγής, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι Χριστουγεννιάτικα δώρα
  3. Δίνεται ένα χρονικό περιθώριο για όσους bloggers θέλουν να συμμετέχουν ( και να υπερτονίσω το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος αναγνώστης του blog που το διοργανώνει!!)
  4. Τέλος, σημαντικότερο όλων, ο διοργανωτής , αφού βγει ο τελικός αριθμός συμμετοχών, κληρώνει ποιος θα ανταλλάξει δώρο με ποιον! Απλά δεν το ανακοινώνει φανερά σε όλους!! Αλλιώς τι secret swap θα ήτανε;;;; 🙂 Στέλνει mail στον καθένα ξεχωριστά και του αποκαλύπτει σε ποιον θα στείλει το δώρο του. Εννοείται κι ότι όποιος μαθαίνει το μυστικό του ταίρι …τσιμουδιά!!! Για να χουμε σασπένς!! 

 

 

Κανόνες συμμετοχής

  1. Χριστούγεννα το θέμα! Ο κάθε blogger φτιάχνει κάτι χειροποίητο. Είτε decoupage,είτε ζωγραφική, είτε κάρτα, είτε κόσμημα,είτε πλεκτό. Φαντασία έχουν τα γειτονάκια μου μπόλικη και ταλεντάρες είναι. Δεν σας φοβάμαι! Σε περίπτωση που εξαντλήσετε το ενδεχόμενο του χειροποίητου τότε δεν πειράζει να είναι κι αγοραστό. Μην μου αγχώνεστε. Δεν μας αποκαλύπτετε ποτέ ούτε τι δώρο φτιάχνετε ούτε σε ποιον τελικά θα σας κληρωθεί να το στείλετε!
  2. Η διορία είναι μέχρι και 31 Οκτωβρίου!!! Μπορείτε να βάλετε το banner του secret swap μας στα blogs σας κι έτσι θα το δουν περισσότεροι κι όποιος θέλει συμμετέχει!
  3. Η συμμετοχή απλή! Πρέπει να έχετε blog και να αφήσετε εδώ το σχόλιό σας!
  4. Αρχές Νοέμβρη θα κάνω την μυστική κλήρωση κι αφού στείλω στον καθένα την διεύθυνση που πρέπει να στείλει το δώρο του, θα μπορείτε εννοείται πριν τα Χριστούγεννα ( μην το αφήσουμε τελευταία στιγμή κι έχουμε πάλι θέματα με τα ΕΛΤΑ!!) να στείλετε ωραιότατο πακέτο το δωράκι σας στο μυστικό σας ταίρι!!
  5. Ο αποστολέας ετοιμάζει μυστικά το δώρο του και δεν αποκαλύπτει καθόλου ούτε τι φτιάχνει ούτε για ποιον. Μην δω ανάρτηση τύπου τι καλά που κληρώθηκα να στείλω στην τάδε φιλεναδίτσα!! Θα σας δαγκώσω!!! Το δώρο το δείχνει ο παραλήπτης στο δικό του blog αφού φυσικά ευχαριστήσει τον αποστολέα. Γι αυτό και πάντα στέλνουμε επώνυμα τα δώρα και γράφοντας και το όνομα του blog μας, για να ξέρει ο καθένας από ποιον παραλαμβάνει!!

Αυτααααααααά!!!! Εύχομαι και φέτος να το διασκεδάσουμε, να χαρούμε, πάνω από όλα να ήμαστε σίγουροι για την συμμετοχή μας , να δεσμευτούμε στον εαυτό μας ότι θα ανταποκριθούμε να πάρει το δωράκι του το μυστικό μας ταίρι!! Φυσικά άνθρωποι ήμαστε, αλλά να μην στεναχωρήσουμε άθελά μας και Χριστουγεννιάτικα κιόλας κάποιον που περιμένει το δώρο του με ανυπομονησία!!

Εδώ είναι το banner που μπορείτε να βάλετε στο blog σας!

 

Μην ξεχνάτε ότι όσοι δηλώσετε συμμετοχή , αρχές Νοέμβρη θα σας ζητήσω την διεύθυνσή σας μέσω mail κι εγώ μετά την μυστική κλήρωση που θα κάνω θα δώσω στον καθένα εμπιστευτικά την διεύθυνση του ατόμου που θα πρέπει να του στείλει το δώρο του!! Επειδή ξέρω ότι είναι δύσκολο κι όσο να ναι είναι κάπως για αρκετούς ή και για όλους μας να ξέρει κάποιος που δεν μας γνωρίζει καλά την διεύθυνση του σπιτιού μας  παρακαλώ πολύ , μα πολύ πολύ όμως , σας εφιστώ προσοχή κι εχεμύθεια με τα στοιχεία που μας εμπιστεύτηκε η μυστική μας φίλη blogger!! Να ξέρετε ότι όπως πέρσι και πρόπερσυ έτσι και φέτος, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα διαγράψω όλων σας τα mail με τα στοιχεία για να μην υπάρχει κάποιο θέμα!!

 

Εύχομαι ειλικρινά κι ολόψυχα να χαλαρώσουμε για λίγο , να δημιουργήσουμε με κέφι και αγάπη τα δωράκια μας και να ευχαριστηθούμε την ανταλλαγή μας! Φιλάκια πολλά πολλά , καλή μας επιτυχία και συνεργασία κι ότι απορία έχετε μην διστάσετε!! Διανυκτερεύω!!!! ❤

52 σκέψεις σχετικά με το “Secret Santa swap 2014 – μυστική ανταλλαγή δώρων 2014!!

  1. Τι ωραία, τι καλά!!!!! Μύρισαν Χριστούγεννα!!!!!!!!!
    Λίγο νωρίς βέβαια, αλλά καλά το σκέφθηκες, Μαριλενάκι μου, γιατί όντως πέρυσι ήμουν κι εγώ μία απ’ αυτές που πίστευαν ότι δεν είχε ανταποκριθεί ο μυστικός τους Αϊ-Βασίλης, αφού άργησε πολύ το δωράκι στο ταχυδρομείο (άσε που κάποια δικά μου δεν έφτασαν ποτέ στους παραλήπτες!).
    Φιλάκια πολλά κι ευχαριστούμε για την διοργάνωση και για τον κόπο σου!!!
    Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή!!!

    Μου αρέσει!

    1. Χαίρομαι με την χαρά σας Μαριαννάκι μου!! 🙂 Το χα άχτι από πέρσυ με τις τόσες καθυστερήσεις και περίμενα πως και πως να φτάσει ο Οκτώβρης για να ξαναρχίσουμε!! Ελπίζω φέτος και με αυτήν την αλλαγή να πάνε στην ώρα τους τα δωράκια μας!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμμετοχή σου γλυκειά μου!! Φιλάκια πολλά και καλό μήνα να χεις!!

      Μου αρέσει!

  2. Τρομερή ιδέα! Αλλά δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου με τόσα τρεχάματα που έχω! Καλύτερα να μην φανώ ασυνεπείς. Πάντως μου άρεσε πολύ και θα το έχω στο νου μου για του χρόνου πρώτα ο Θεός! Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια μπορούμε να κάνουμε και μια ψηφιακή ανταλλαγή εικονοδώρων, έτσι για το καλό!

    Μου αρέσει!

    1. Φυσικά Χριστίνα μου!! Δεν υπάρχει θέμα, με το καλό σε επόμενη ανταλλαγή!! Ωραία η ιδέα σου για τα εικονοδώρα!! 🙂 Αχ μου αρέσει πολύ αυτή η διαδικασία και το mood της γενικά!! Σε φιλώ καλή μου!!

      Μου αρέσει!

    1. Παθούσα και μαθούσα Ράνια μου!!! 🙂 Αλλιώς φέτος θα γίνω ο φόβος κι οτ ρόμος των ΕΛΤΑ!! Καλό μήνα να χεις!! Φιλάκια πολλά πολλά και σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου!!

      Μου αρέσει!

  3. Εννοείται ότι είμαι μέσα. Συμμετείχα και πέρσι και πήρα πολύ χαρά Μαριλένα μου, οπότε θέλω να το επαναλάβω.
    Πάω να βάλλω το μπανεράκι σου στο νεραϊδοσπιτό μου.
    Καλημέρα
    Φιλάκια
    Αλλαξα δ/νση/ πολη όπως ήδη ξέρεις οπότε πρέπει να σου στείλω την καινουργια

    Μου αρέσει!

    1. Καλό μήνα να χεις Χριστίνα μου!! Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου!! Προς το τέλος Οκτώβρη θα ζητήσω την διεύθυνση όλων σας για να μην τις μαζεύω λίγες λίγες και χάσω καμιά!! Φιλάκια!!

      Μου αρέσει!

  4. Καλημέρα Μαριλένα μου!!Ααααα,τέλεια!!!Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω καί εγώ,όπως καί τήν πρώτη φορά!!Εχω κάτι υπόψιν μου σχετικά μέ Χριστ/τικη δημιουργία!!Τά στοιχεία μου τά έχης!!Ξεκινάμε λοιπόν μέ πολύ τρέλα καί κορδέλα!! Χα χα!!!!Πάω νά βάλω τό μπανεράκι σου!!Πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!Καλό Σ/Κ!!!Μούτς!!!!

    Μου αρέσει!

  5. Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορώ να συμμετέχω γιατί έχω πολλά στην πλάτη μου το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Θα δω πως θα πάνε τα πράγματα μέχρι την ημερομηνία λήξης και αναλόγως θα πράξω.
    Πολύ γούτσου η ιδέα σου Μαρία-Έλενα μου και πρωτότυπη!
    Εύχομαι και φέτος να είναι πολλές οι συμμετοχές
    Καλό Σ/Κ, φιλάκια πολλά

    Μου αρέσει!

    1. Με την ησυχία σου Νίκη!! Μην αγχώνεσαι, έχουμε μέρες μπροστά μας!! Την είχα δει πριν 2 χρόνια σε ξένα blogs και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα!! Κι ευτυχώς και σε εσάς!! 🙂 Φιλάκια πολλά και καλό μήνα να χεις!!

      Μου αρέσει!

  6. Μαριλένα μου γλυκειά και εγώ μέσα είμαι.Βάζω αμέσως και το μπανεράκι στο μπλογκ μου και αρχίζω να ετοιμάζομαι.Κάθε χρόνο ο μυστικός Αι Βασίλης είναι κάτι που το περιμένω πώς και πως.Φιλιάααα

    Μου αρέσει!

  7. Καλώς σε βρήκα! Πολύ ωραία η ιδέα σου! Πρωτότυπη και χριστουγεννιάτικη! Δεν έχω καλύτερο!! Υπολόγισε με!
    ΥΓ: το banner μπορεί να μην καταφέρω να το βάλω. Αφενός χρησιμοποιώ κυρίως το κινητό, αφετέρου είμαι λίγο άχρηστη τεχνολογικά….!

    Μου αρέσει!

    1. Καλώς όρισες φίλη μου!!Μην σε νοιάζει για το banner!! Κι εγώ ακόμα τα μαθαίνω!! 🙂
      Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου!! Προς το τέλος Οκτώβρη θα σου στείλω mail για να μου δώσεις και την διεύθυνσή σου κι εσύ!! Καλό μήνα να χεις!! Φιλιά!!

      Μου αρέσει!

  8. Πέρυσι το καταευχαριστήθηκα αν και είχα μια αγωνία για το δέμα μου, θα θυμάσαι…(Τα ΕΛΤΑ βλέπεις!!) Δηλώνω συμμετοχή Μαριλένα μου!! Θα είμαι και φέτος παρούσα στη μυστική ανταλλαγή…
    Καλή δύναμη με τη διοργάνωση.
    Πολλά φιλιά…♥
    **Αννιώ**

    Μου αρέσει!

    1. Για το πατριδάκι εννοείται!! 🙂 Σε ευχαριστώ πολύ Αγριμιώ μου και χαίρομαι πολύ που ενθουσιάστηκες!! Καλό μήνα να χεις γλυκό μου και να περνάς όμορφα!! Σε φιλώ!!

      Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία-Ελενα για την συμμετοχή σου!! Πρόλαβες και έχεις κι έτοιμο;; Μπράβο!!! 🙂 Υπομονή μέχρι την κλήρωση τον άλλο μήνα!! Φιλάκια!!

      Μου αρέσει!

  9. Μαριλένα μου βάλε με και μένα στη λίστα σου. Ελπίζω φέτος, ο ταχυδρόμος να χτυπήσει μια φορά την πόρτα μου 🙂
    Kαλή επιτυχία στο παιχνίδι ανταλλαγής, που προσωπικά τουλάχιστον, το χάρηκα πάρα πολύ! Παρά τις αντιξοότητες των ΕΛΤΑ.
    Φιλιά πολλά Μαριλενάκι μου και καλή εβδομάδα να έχεις!

    Μου αρέσει!

    1. Αχ βρε Μαρία μου αν σου πω ότι την δική σου περιπέτεια είχα πιο πολύ στο μυαλό!! Γκρρρρ… Κι εγώ ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανακάνεις τον ταχυδρόμο… Είναι απαράδεκτοι!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου Μαράκι μου !! 🙂 Φιλάκια πολλά!!

      Μου αρέσει!

  10. Μ΄αρέσει γιατί είσαι προνοητική! 🙂
    Εγώ δεν ήμουν τις προηγούμενες χρονιές αλλά σας είχα χαρεί τόσο πολύ με τις ανταλλαγές σας που δεν μπορώ να μην πάρω μέρος φέτος!
    Με υπολογίζεις λοιπόν και περιμένω με αγωνία νέα ειδοποίηση! 🙂
    Μπορεί τα χέρια μου να μη πιάνουν και πολλά αλλά κάτι θα καταφέρω να φτιάξω 🙂

    Αυτό το κάνουμε κάθε χρόνο στη δουλειά μου και γελάμε πολύ!
    Τα φιλιά μου!

    Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου για την συμμετοχή!! Εύχομαι να περάσεις τόσο όμορφα όσο και στην δουλειά σου!! Δεν το χαμε κάνει εμείς ποτέ!! Σίγουρα στην δουλειά θα χει πλάκα!! Φιλάκια πολλά και καλό μήνα να χεις!! 🙂

      Μου αρέσει!

  11. αχ τι ωραία ιδέα!!!!!!!!!!!! Αλλα εμενα που δεν πιανουν τα χερια μου τι να κανω;; Θα το σκεφτω , εχουμε ακομη μερες χιχιχιχι
    Καλό μηνα!
    Φιλιά

    Μου αρέσει!

    1. Όσο θες σκέψου το Αριάδνη μου!! Μην σε αγχώνει, ο καθένας ότι μπορεί θα φτιάξει!! Σημασία έχει η διαδικασία που θα δημιουργήσεις ένα δώρο για κάποια φίλη με αγάπη!!
      Οτι χρειαστείς μου λές!! Σε φιλώ καλή μου!! 🙂

      Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για την συμμετοχή σου!!! 🙂 Εύχομαι να το απολαύσεις και να ευχαριστηθείς την ανταλλαγή μας!!
      Σε φιλώ γλυκά και καλή βδομάδα να χεις!!!

      Μου αρέσει!

  12. Μαριλένα μου και φέτος θα λάβω μέρος στην όμορφη ιδέα σου αν και πέρσι ταλαιπώρησα την γλυκιά Παλόμα που μου έφτιαξε δεύτερο δώρο, γιατί το πρώτο χάθηκε λόγω ΕΛΤΑ.
    Πολλά φιλάκια!

    Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου Ελένη μου!! Πιστεύω οι κοπέλες δείξαν κατανόηση γιατί ήταν μαζικές οι καθυστερήσεις από τα ΕΛΤΑ.. Οπότε μην στεναχωριέσαι!!
      Εύχομαι φέτος να πάνε όλα ρολόι!!! Φιλάκια πολλά πολλά!! 🙂

      Μου αρέσει!

  13. Σιγά που δεν θα πάρω μέρος!!! Είπαμε, απουσίες πολλές, αλλά επανήλθα…εγκαίρως, κυρία μου! Ελπίζω η προεδρική…θέση να είναι ελεύθερη για μένα…χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

    Μου αρέσει!

  14. Α! Τώρα κατάλαβα, η ανάρτηση έγινε όταν έλειπα, λέω κι εγώ! Εγώ ήρθα να δηλώσω συμμετοχή, δεν το συζητώ καν! Μόνο που από τώρα σκέφτομαι την φωτογράφιση του δώρου που θα λάβω (με το καλό!!)…: πως είπαμε πως περνάμε τις φωτό στον υπολογιστή και μετά τις δημοσιεύουμε στο blog;;;….. 🙂 🙂 🙂 Αχαχαχα! Για όσους μπερδεύτηκαν, ε ναι φυσικά, συμμετέχωωωωω 🙂 🙂 🙂

    Μου αρέσει!

  15. Μαλιρένα μου δηλώνω αμέσως συμμετοχή.
    Πέρσι, επειδή ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσα κάτι ανάλογο, είχα τρομερή αγωνία.
    Δηλώνω ευτυχής που σε γνώρισα, σε διαβάζω και μ’ αφορμή τη συμμετοχή μου στην ανταλλαγή συνδέθηκα με τόσο μοναδικές, όμορφες και δημιουργικές ψυχές.
    Καλή επιτυχία και φέτος.
    Να έχεις υγεία και να δημιουργείς.
    Φιλιά πολλά.

    Μου αρέσει!

  16. Στο τσακ νομίζω πρόλαβα! Τελευταία δεν έχω πρόσβαση σε καλή σύνδεση και έχω χάσει πολλά και ενδιαφέροντα! Εννοείται πως θέλω κι εγώ να πάρω μέρος!!!!! Τρελαίνομαι για κάτι τέτοια!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  17. Εδώ είμαι κι εγώ Μαριλένα μου και φυσικά συμμετέχω κι εφέτος!!!!!
    Και το δικό μου άργησε πολύ πέρυσι!!!!!
    Ελπίζω εφέτος να τα παραλάβουμε εγκαίρως!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.