bazaar · decoupage · τεχνική παλαίωσης · τεχνική αλουμινόχαρτου · χειροποίητο αγαλματάκι · ύφασμα · Χριστουγεννιάτικα · κρακελέ · κορμοί · κουτιά · μπουκάλια · μπούστα · μεικτές τεχνικές · powertex

13,14 Δεκέμβρη Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Xeblogarisma!!

 

Μικρή ενημέρωση: Η Nude πρόσκληση συνεχίζεται σήμερα με το κείμενο του Γιώργου-Hengeo, η γυμνή αλήθεια, και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 

 

Καλημέρα φίλοι μου!! Μας είχε ενημερώσει από τα τέλη καλοκαιριού η Νικόλ μας, μια από τις υπεύθυνες της ομάδας Δώσε-Πάρε προσφορές!!

Πριν λίγες μέρες το Xeblogarisma μας ανακοίνωσε κι επίσημα με δελτίο τύπου για το Χριστουγεννιάτικο bazaar 13 και 14 Δεκέμβρη:

 

To ξεblogάρισμα για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 13,14 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας. Μαζί μας αυτή τη χρονιά θα είναι και η ομάδα «Επάνοδος» με έργα αποφυλακισμένων καθώς και η ομάδα «Δώσε-Πάρε»

Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) θα βρείτε εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητα  χριστουγεννιάτικα στολίδια, , τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελά μας, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές, πολλούς τίτλους βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 0,50 εως 5 ευρώ άλλα μεταχειρισμένα είδη όπως ρούχα και είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα.

Παράλληλες δράσεις θα γίνουν τόσο για τα παιδιά όπως αφήγηση λαϊκών παραμυθιών, θεατρικό παιχνίδι κ.α. καθώς και λαχειοφόρος με πολλά δώρα όπως προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις.

Όπως σε κάθε μπαζάρ μας θα συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.

 

Σάββατο 13/12 Ωράριο bazaar: 11:00 έως τις 20:00

Κυριακή 14/12 Ωράριο bazaar: 11:00 έως τις 19:00  

Θέατρο «Χυτήριο», Ιερά Οδός 44, Τηλ. 2103412313 / 6951787821,Γκάζι (ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός).

 

Όσοι επιθυμείτε να στείλετε χειροποίητα αντικείμενα προς πώληση για το bazaar είτε είδη πρώτης ανάγκη, βιβλία, κι άλλα προς δωρεά για τις φυλακισμένες και τα παιδιά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το xeblogarisma , xeblogarisma@gmail.com ή με την Νικόλ http://dimiourgiesstoxeri.blogspot.gr/.

Εφτιαξα λίγα πράγματα αυτές τις μέρες για το Χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πάνε προς πώληση για αυτό τον σκοπό.

Μπουκάλια με decoupage κι εφέ σαν να χει σκιστεί από τοιχογραφία και powertex

 

 

Ενα κουτί με παλαίωση,κρακελέ και χαρτόνι chipboard και δυο κορμούς από φοίνικα που είχα κόψει πριν λίγες βδομάδες!!

 

 

Καλή επιτυχία να χει το bazaar!! Φέτος θέλω να καταφέρω να πάω γιατί πέρσυ ήμουν τάβλα και ψηνόμουν!!!Μην ξεχνάτε αν έχετε αντικείμενα προς δωρεά, βιβλία κι είδη πρώτης ανάγκης μπορείτε να τα στείλετε κι αυτά!! 😉

Ευχαριστώ πολύ τον αρχισυντάκτη από το xeblogarisma για τις πληροφορίες και την Νικόλ μου!!

Φιλιά σε όλους και καλή μας βδομάδα!! 🙂

 

 

31 σκέψεις σχετικά με το “13,14 Δεκέμβρη Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Xeblogarisma!!

  1. Καλέ τι ωραίο κουτί είναι αυτό!
    Εμείς, δεν θα σου πω ποιοι είμαστε, ήδη μαζέψαμε βιβλία για τις γυναικείες φυλακές Θήβας και το μόνο που μένει είναι ο Κ. να τα στείλει!
    Είθε όλα τα μπαζάρ να έχουν επιτυχία!
    Καλό απόγευμα Μαριλένα!

    Μου αρέσει!

    1. Να σαι καλά Αθηνά μου!! Κι εγώ έχω μια τσάντα με βιβλία και μωρουδιακά έτοιμα για ντιπάρτο!!
      Μακάρι και φέτος να πάει καλά κι όλα τα bazaar να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας!! Σε φιλώ γλυκειά μου κι ευχαριστώ πολύ!!

      Μου αρέσει!

  2. Καλησπέρα Μαριλένα μου!!Θαύμασα τά εξαιρετικά vintage μπουκάλια σου,
    αλλά τό κουτακι σου τό λάτρεψα!!Πολύ όμορφο τό chipboard πού τό στόλισες!!
    Φοβερή η παλαίωση πού τού έκανες!!Μού άρεσαν καί οι κορμοί!!!Μπράβο κορίτσι μου γιά τήν πολύτιμη προσφορά σου!!Καλή εβδομάδα!!Πολλά φιλάκια!!

    Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δημητρούλα μου!! Είμαι που μαι κουτσοχεράκης με τις φωτό, έχει και συννεφιά, πού να φανεί η χάλκινη πατίνα στους κορμούς!!!
      Από κοντά μοιάζει με πέτρωμα!! Το chipboard με το που είδα το τσίμπησα!! Αχαχαχα!!
      Φιλάκια πολλά καλή μου καινα χεις μια όμορφη βδομάδα!!

      Μου αρέσει!

  3. Συμπεθερόνια μου κανονίστε να βρεθούμε στο μπαζάρ. Για Σάββατο το κόβω εγώ…
    Μαριλενάκι μου υπέροχες οι κατασκευές σου!…
    Καλή επιτυχία να έχει κι αυτή η προσπάθεια!

    Μου αρέσει!

  4. Μαριλένα μου με συγκίνηση θα σταθώ στον πάγκο με όλα τα όμορφα πράγματα που φτιάχνουμε όλοι μαζί και όσο θα βλέπω αυτές τις αναρτήσεις θα ελπίζω ότι μια μικρή αχτιδούλα θα χαιδέψει τα κεφαλάκια των μωρών!!!Θα σας περιμένω με χαρά !!!
    Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!

    Μου αρέσει!

    1. Καλό μήνα Νικόλ μου!! Σύντομα θα στα στείλω τα πράγματα!!
      Με το καλό να τα πούμε κι από κοντά!! Να σαι καλά που βοηθάς και προσφέρεις!!
      Εύχομαι να χει μεγάλη επιτυχία το bazaar!!
      Σε φιλώ γλυκά και καλή σου βδομάδα!!

      Μου αρέσει!

    1. Κάτσε να θυμηθώ…νομίζω ήθελα να σε ρωτήσω για το powertex… χρησιμοποιείς το μπρονζέ κατευθείαν ΄ή βάφεις μετά μπρονζέ. Επίσης θυμάσαι το βιβλίο; Στείλε σε μέιλ αν μπορείς δυο τρία διευκρινιστικά…. θα αγοράσω τα πρώτα μου υλικά powertex και θα ξεκινήσω με τα ελάχιστα…. τουλάχιστον να πάρω τα βασικά :)))
      Πού θα πάει Μαρλέμ θα μάω κι εγώ να κάμω τα υπέροχα σας μπουκάλια!
      Κίσιζ! ♥

      Μου αρέσει!

      1. Θα χρησιμοποιήσεις το καφέ bronze Αριστέα μου όπως ακριβώς κάνεις και με το ιβουάρ!! Η μόνη τους διαφορά είναι το χρώμα!! Τίποτα άλλο!! Ποτίζεις το ύφασμά σου στο καφέ powertex, στρώνεις όπως θες στην επιφάνεια κατευθείαν, περιμένεις να στεγνώσει και μετά βάφεις με την ψυχή σου, είτε με ακρυλικά είτε με σκόνες και βερνίκι για το powertex!!
        Θα σου στείλω τώρα mail για το γλυπτό βιβλίο!! Είναι πανεύκολο!!
        Φιλάρες Αριστάκι μου!! ❤

        Μου αρέσει!

Σχολιάστε