δωράκια · secret santa swap

Secret Santa swap 2015 – μυστική ανταλλαγή δώρων 2015

Ήρθε η ώρα για το γιορτινό to know us better καλέ!!! Secret Santa!!! Η μυστική μας  Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή έφτασε!! Το 2012 ανταλλάξαμε δώρα μεταξύ μας 25 bloggers, το 2013 ήμασταν 36 και το 2014 ήμασταν 25!! Φέτος πόσοι θα μαστε;; 😉 😉

Έχετε διορία να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και 31 Οκτωβρίου, έτσι ώστε να αρχίσετε να δημιουργείτε το δωράκι σας και μέσα στον Νοέμβρη να το στείλετε στο μυστικό σας ταίρι. Μην ξεχνάτε ότι καθόλη την διάρκεια των εορτών υπάρχει θέμα με τα ΕΛΤΑ, πακέτα χάνονται ή καθυστερούν να φτάσουν στον προορισμό τους. Γι αυτό για να μην μπλέξουμε με τον φόρτο των εορτών αρχίζουμε να δηλώνουμε συμμετοχή από τώρα μέχρι Οκτώβρη, ώστε τον Νοέμβρη άντε μέχρι μέσα Δεκέμβρη το πολύ να χουν σταλεί και να χουν παραληφθεί όλα τα δώρα από τους Secret Santas!! Εσάς δηλαδή!! Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά τους κανόνες:

Κανόνες συμμετοχής

  1. Συμμετέχουν μόνο bloggers που διαμένουν εντός Ελλάδας. Η συμμετοχή απλή. Πρέπει να έχετε blog και να αφήσετε εδώ το σχόλιό σας.
  2. Αυτός που διοργανώνει αποφασίζει το θέμα της ανταλλαγής, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα Χριστουγεννιάτικα δώρα.
  3. Δίνεται ένα χρονικό περιθώριο για όσους bloggers θέλουν να συμμετέχουν ( και να υπερτονίσω το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος αναγνώστης του blog που το διοργανώνει.).
  4. Ο διοργανωτής , αφού βγει ο τελικός αριθμός συμμετοχών, κληρώνει ποιος θα ανταλλάξει δώρο με ποιον! Δεν το ανακοινώνει φανερά σε όλους!! Αλλιώς τι secret swap θα ήτανε;;;; 🙂 Στέλνει mail στον καθένα ξεχωριστά και του αποκαλύπτει σε ποιον θα στείλει το δώρο του. Εννοείται κι ότι όποιος μαθαίνει το μυστικό του ταίρι …τσιμουδιά!!! Το κρατά κρυφό!! Για να χουμε σασπένς!! 
  5. Ο κάθε blogger φτιάχνει κάτι χειροποίητο. Είτε decoupage,είτε ζωγραφική, είτε κάρτα, είτε κόσμημα,είτε πλεκτό. Ότι θέλει!! Φαντασία έχουν τα γειτονάκια μου μπόλικη και ταλεντάρες είναι. Δεν σας φοβάμαι! Σε περίπτωση που εξαντλήσετε το ενδεχόμενο του χειροποίητου, τότε δεν πειράζει να είναι κι αγοραστό. Μην μου αγχώνεστε. Δεν μας αποκαλύπτετε ποτέ ούτε τι δώρο φτιάχνετε ούτε σε ποιον τελικά θα σας κληρωθεί να το στείλετε!
  6. Η διορία συμμετοχής είναι μέχρι και 31 Οκτωβρίου!!! Μπορείτε να βάλετε το banner του secret swap μας στα blogs σας κι έτσι θα το δουν περισσότεροι κι όποιος θέλει συμμετέχει!
  7. Αρχές Νοέμβρη θα κάνω την μυστική κλήρωση κι αφού στείλω στον καθένα την διεύθυνση που πρέπει να στείλει το δώρο του, θα μπορείτε εννοείται πριν τα Χριστούγεννα ( μην το αφήσουμε τελευταία στιγμή κι έχουμε πάλι θέματα με τα ΕΛΤΑ!!) να στείλετε ωραιότατο πακέτο το δωράκι σας στο μυστικό σας ταίρι!!
  8. Ο αποστολέας ετοιμάζει μυστικά το δώρο του και δεν αποκαλύπτει καθόλου ούτε τι φτιάχνει ούτε για ποιον. Μην δω ανάρτηση τύπου τι καλά που κληρώθηκα να στείλω στην τάδε φιλεναδίτσα!! Θα σας δαγκώσω!!! Το δώρο το δείχνει ο παραλήπτης στο δικό του blog αφού φυσικά ευχαριστήσει τον αποστολέα. Γι αυτό και πάντα στέλνουμε επώνυμα τα δώρα, γράφοντας και το όνομα του blog μας, για να ξέρει ο καθένας από ποιον παραλαμβάνει!!

Αυτααααααααά!!!! Εύχομαι και φέτος να το διασκεδάσουμε, να χαρούμε, πάνω από όλα να ήμαστε σίγουροι για την συμμετοχή μας , να δεσμευτούμε στον εαυτό μας ότι θα ανταποκριθούμε να πάρει το δωράκι του το μυστικό μας ταίρι!! Φυσικά άνθρωποι ήμαστε, αλλά να μην στεναχωρήσουμε άθελά μας και Χριστουγεννιάτικα κιόλας κάποιον που περιμένει το δώρο του με ανυπομονησία!!

Εδώ είναι το banner που μπορείτε να βάλετε στο blog σας!

Μην ξεχνάτε ότι όσοι δηλώσετε συμμετοχή , αρχές Νοέμβρη θα σας ζητήσω την διεύθυνσή σας μέσω mail κι εγώ μετά την μυστική κλήρωση που θα κάνω θα δώσω στον καθένα εμπιστευτικά την διεύθυνση του ατόμου που θα πρέπει να του στείλει το δώρο του!! Επειδή ξέρω ότι είναι δύσκολο για αρκετούς ή και για όλους μας να ξέρει κάποιος που δεν μας γνωρίζει καλά την διεύθυνση του σπιτιού μας  παρακαλώ πολύ , μα πολύ πολύ όμως , σας εφιστώ προσοχή κι εχεμύθεια με τα στοιχεία που μας εμπιστεύτηκε η μυστική μας φίλη blogger!! Να ξέρετε ότι και φέτος, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα διαγράψω όλων σας τα mail με τα στοιχεία για να μην υπάρχει κάποιο θέμα!!

Να υπερτονίσω ξανά πως πρέπει να στε σίγουροι για την συμμετοχή σας και να μπορείτε να δεσμευτείτε πως θα στείλετε το δωράκι σας. Για να σας το ξαναλέω έχω λόγο!! Και πάνω από όλα μην ξεχνάτε να κάνετε ανάρτηση το δώρο που παραλαμβάνετε και να ευχαριστείτε τον αποστολέα του!! Αρκετοί το αμελήσατε και πέρσυ και πρόπερσυ και δεν θα θελα να ξαναγίνει και φέτος!! 

Εύχομαι ειλικρινά κι ολόψυχα να χαλαρώσουμε για λίγο , να δημιουργήσουμε με κέφι και αγάπη τα δωράκια μας και να ευχαριστηθούμε την ανταλλαγή μας! Φιλάκια πολλά πολλά , καλή μας επιτυχία και συνεργασία κι ότι απορία έχετε μην διστάσετε!! Διανυκτερεύω!!!!  

80 σκέψεις σχετικά με το “Secret Santa swap 2015 – μυστική ανταλλαγή δώρων 2015

  1. αχαχαχαχαχα! Είσαι απίστευτη! Κάθε χρόνο και νωρίτερα!
    Νομίζω ότι δεν θες την επιβεβαίωσή μου ε;
    Φιλούρες! ♥
    Καλό ΣΚ ομορφιά μου!

    Μου αρέσει!

    1. Χαχαχα!! Βρε θηρίο πότε πρόλαβες;; Σε λατρεύω!! Κοίταζα τις ημερομηνίες τις παλιές και λέω τι 27 τι 26!! Σ/κ μεσολαβεί, οπότε ευκαιρία!!! Φιλάκια μάτια μου κι εύχομαι να το καταχαρείτε!! ♥

      Μου αρέσει!

      1. Μα λόγω wordpress μου έρχεται όλη σου η ανάρτηση στο έχω πει ξανά και στο μέιλ και στον reader και έτυχε να είμαι στο μέιλ… προσπαθώ να τα φέρω βόλτα με δύο διαγωνισμούς παράλληλα κι έχω πελαγώσει! Ψάχνω και ξαναψάχνω μην χάσω καμία συμμετοχή και με κυνηγάτε!
        (ομορφιές να δεις που έχω λάβει και στα δύο δρώμενα… )
        Καλή επιτυχία στο Σίκρετ Αγιοβασιλάκο μας! ♥

        Μου αρέσει!

      2. Α!! Καλά!! Παιδί κουμπί!! Το ξεχνάω ότι είχες και wordpress!!! 🙂 Είναι σίγουρο, θα τρίβουμε πάλι τα μάτια μας Αριστέα!! Φαντάζομαι χαρές που θα κάνεις!! 😉
        Σε ευχαριστώ πολύ!! Καλή μας επιτυχία!! ♥

        Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για την συμμετοχή!! Μην σε απασχολεί το μέγεθος του δώρου!! Όπως θες εσύ φτάνει να χαρείς την διαδικασία δημιουργίας του κι ανταλλαγής!!
      Σε φιλώ!!

      Μου αρέσει!

  2. Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και για τα Χριστούγεννα του 2016;
    Χαχαχα… λατρεύω την προνοητικότητα σου Μαριλένα μου!
    Εννοείται πως είμαι μέσα, με μεγάλη μου χαρά και φέτος. Έγινε θεσμός πλέον 😉
    Τσιμπάω και το μπανεράκι σου και το βάζω στο μπλογκ μου.
    Εύχομαι καλό ξεκίνημα και να είσαι καλά να το οργανώνεις για πολλά-πολλά χρόνια!!!

    Μου αρέσει!

  3. Να σου πω την αλήθεια την δική μου μιας και ανέφερες αυτή την εξαιρετική ομολογουμένως ιδέα,η οποία σου είχα πει πόσο ενδιαφέρουσα μου είχε φανεί.
    Μπορεί να ακουστεί χαζό και παιδιάστικο,αλλά επειδή συμμετείχα πριν δυο χρόνια και το είχα χαρεί πολύ απο την πλευρά μου νομίζω μπορώ να πω την γνώμη μου.
    Είχα τύχει με μια κοπέλα που ούτε την ήξερα,ούτε την θυμάμαι,δεν με πτόησε αυτό.όμως με στενοχώρησε το γεγονός οτι περίμενα σαν μικρό παιδί να δείξει όσα είχα φτιάξει και της είχα στείλει με τόση μεγάλη χαρά,κι εκείνη δεν έκανε τίποτα άλλο απλά απο μια μικρή ενημέρωση οτι πήρε απλά το δώρο και πέρα απο το οτι στενοχωρήθηκα το θεώρησα και πολύ άδικο και νομίζω στο είχα αναφέρει κιόλας.Δεν το λέω εγωιστικά,απλά μου κακοφάνηκε γιατί εγώ όταν πήρα το δικό μου,μου άρεσε δεν μου άρεσε το θεώρησα αδιανόητο να μην τιμήσω τον κόπο του άλλου,ή να μην μοιραστώ την χαρά μου σε μια τέτοια συμμετοχή.
    Αυτά λοιπόν απο εμένα…η αλήθεια είναι πως θα το σκεφτώ λίγο αν θα πάρω μέρος,όχι για το γεγονός,αλλά θέλω πρώτα να βεβαιωθώ πως είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με την μπλογκογειτονιά,μην κρεμάσω και κανέναν,κρίμα είναι!!
    σε φιλώ γλυκά!!!

    Μου αρέσει!

    1. Φυσικά και θα υπολογίσω την γνώμη σου Νικολέτα μου!! Επειδή όπως έγραψα και στην ανάρτηση έχουν ξανατύχει τέτοια περιστατικά, πιστεύω από παρανόηση ή αφηρημάδα, πάντα μέσω mail προσπαθώ να το υπενθυμίζω γιατί καταλαβαίνω άνθρωποι ήμαστε, έχει ο καθένας τα δικά του αλλά ισχύει κι αυτό που λες και συμφωνώ πως πρέπει να τιμάμε τον κόπο και το μεράκι του φίλου που μας τίμησε!!
      Εξάλλου είναι κι από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού!! Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου το όσο θες καλό μου δεν υπάρχει θέμα!! Ισα ίσα που δείχνει υπευθυνότητα η στάση σου!! Σε φιλώ και θα χαρώ πολύ να τα καταφέρεις!! 🙂

      Μου αρέσει!

    1. Να στε καλά κύριε Ντέννυ!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Η αλήθεια είναι είχαμε συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια από blogs του εξωτερικού αλλά δυστυχώς υπήρχαν πάντα καθυστερήσεις με τα ελτα και πακέτα χάνονταν οπότε κι ήταν ιδιαίτερα στενάχωρο για τους παραλήπτες είτε εδώ είτε εκεί, μιας που είναι ανταλλαγή οπότε είπα φέτος να μην έχουμε αυτό το σκόπελο με δέματα εξωτερικού.
      Καλή βδομάδα σας εύχομαι!

      Μου αρέσει!

  4. Δεν μπορώ να αρνηθώ, δεν μπορώ να αρνηθώ, δεν μπορώ να αρνηθώ….! Θα είναι δύσκολοι εκείνοι οι μήνες για εμένα αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αρνηθώ και επειδή θα δημιουργήσω ούτως ή άλλως κάποια πραγματάκια τότε με τα χεράκια μου, νομίζω πως θα προσπαθήσω ένα από αυτά να είναι και το δώρο για το μυστικό μου ταίρι. 😉
    Δεν μπορώ να αρνηθώ, σου λέω, το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ πέρυσι!
    Πολλά φιλάκια!!!

    Μου αρέσει!

  5. Πολύ ευχαρίστως δηλώνω συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων και
    θα περιμένω νέα σου !!!
    Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω να βάζω μπανεράκια μόνιμα στο
    μπλόγκ μου και η κόρη μου που ξέρει είναι τόσο απασχολημένη οπότε αν
    ευκαιρήσει θα το βάλει. Διαφορετικά θα το βάλω κανονικά σε κάποια
    ανάρτηση… Τα λέμε λοιπόν. Καλή εβδομάδα. Φιλιά !!!!

    Μου αρέσει!

    1. Ευχαριστώ πολύ Ράνια για την συμμετοχή!! Μην σε νοιάζει για το banner, δεν υπάρχει πρόβλημα!! Αρχές Νοέμβρη θα τα πούμε μέσω mail και θα σου αποκαλύψω που θα στείλεις το δωράκι σου!! Μόνο να θυμάσαι πως δεν αποκαλύπτουμε ούτε τι φτιάχνουμε ούτε για ποιον!!
      Σε φιλώ και καλή σου βδομάδα!!

      Μου αρέσει!

  6. Μαριλένα μου έχω χαρεί τόσο πολύ με αυτή σου την ιδέα και όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος είμαι μέσα…
    Παίρνω το μπανεράκι σου και αναμένω.
    Φιλιά και καλή επιτυχία!

    Μου αρέσει!

  7. Όσο σκέφτομαι ότι θα έρθει ένα ωραιότατο δωράκι κι εγώ θα το βγάλω κάτι μετριότατες (επιεικώς) φωτογραφίες, τόσο αγχώνομαι 😦 Ουφ.. Πειράζει να το σκεφτώ λίγο ακόμα;.. Φιλάκι! 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Αχαχαχα!! Συμπεθέρα μου μην μου στεναχωριέσαι για τέτοια!! Φυσικά και σκέψου το όσο θες!! Εδώ θα μαστε κι αν χρειαστεί θα στο θυμίσω κι εγώ!! Σε καταλαβαίνω για τις φωτό που λες, σε νιώθω, κι εγώ τραβώ 800 λήψεις μέχρι να πετύχω μια καλή!! Θα το παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή λήψη!! Φιλάκια Πέτρα μου αγαπημένη κι ότι θες εδώ είμαι!!

      Μου αρέσει!

  8. Μαριλένα μου θα συμμετέχω με χαρά, η ιδέα σου είναι καταπληκτική και η εμπειρία μου από την προηγούμενη συμμετοχή αξέχαστη !!! Σχετικά με το μπανεράκι τώρα…..μην με παρεξηγήσεις αλλά δυσκολεύομαι πολύ να τα καταφέρω μόνη μου και οι κόρες μου λείπουνε….θα κάνω βέβαια τη σχετική προσπάθεια ,αλλά μην θεωρηθεί αδιαφορία, αν δεν τα καταφέρω, παρακαλώ για την επιείκεια όλων…

    Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κλαυδία μου για την συμμετοχή!! Μην σε νοιάζει για το bannerάκι, δεν υπάρχει θέμα. Εύχομαι να ευχαριστηθείς την ανταλλαγή μας!! Σε φιλώ!!

      Μου αρέσει!

  9. κυρία… κυρίααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εγώ θέλω!!!!! χαχαχαχα! (Σιγά που θα το έχανα!). Αντε και του χρόνου…. από τον Αύγουστο η αναγγελία της μυστικής ανταλλαγής, ναι???? (χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!) Πολλά φιλιά, αγαπημένη μου!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  10. Γειά χαρά! Θα ήθελα πολύ μα πάααρα πολύ να συμμετάσχω και εγώ σε όλο αυτό το ανταλαγοπαίχνιδο!!!!!!!!!
    Ανυπομονώ για αποστολές και παραδόσεις

    Μου αρέσει!

  11. Καλώς σε βρίσκω!!!
    Πρώτη φορά σε επισκέπτομαι και δυστυχώς δε θυμάμαι και από ποιό blog βρήκα την παραπομπή σου…. anyway!
    Η ιδέα και η προσπάθειά σου μου αρέσει πολύ.
    Δηλώνω κι εγώ τη συμμετοχή μου, λοιπόν, και ανυπομονώ να ενημερωθώ με τα νεότερα. Καλή επιτυχία στο όλο project και….. Καλά Χριστούγεννα!!!!!!

    Μου αρέσει!

  12. Πόσο τέλεια είναι αυτή η πρωτοβουλία!!
    Εννοείται πως είμαι κι εγώ μέσα!!
    Περιμένω με ανυπομονησία να δω σε ποιόν θα στείλω το μυστικό μου δωράκι!!
    61 ημέρες ακόμα για τα Χριστούγεννα!!!

    Μου αρέσει!

  13. Πρόλαβα???? Την πρώτη φορά πήρα μέρος αλλά πέρυσι ήταν μια χρονιά που με δυσκολεψε,με έκανε να αναθεωρησω πολλά πράγματα και να εκτιμησω αλλά τόσα!!! Φέτος θέλω χαρά,χαμόγελο κι αισιοδοξία και γι αυτό δηλώνω Χαρούμενα παρούσα!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και όλα γύρω μας επιτέλους ν αποκτήσουν λίγη λάμψη γιατί πολύ έχουμε θαμπωσει τελευταία η μάλλον καλύτερα άλλοι μας θέλουν θαμπους αλλά εμείς δε θα κάνουμε τη χάρη κανενός!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Βέβαια πρόλαβες Μαρία μου!! Χαίρομαι που θέλησες να ξανασυμμετέχεις στο παιχνίδι μας κι εύχομαι να χαρείς με την ανταλλαγή μας!! Οσο μπορούμε θα μαστε χαρούμενοι και θα σκορπάμε χαμόγελα, έτσι κι από πείσμα!! 😉 Φιλιά πολλά και καλή Κυριακή να χεις!! 🎀

      Μου αρέσει!

  14. Επειδή έχω πάρει πολλές απουσίες από την blogoγειτονιά τελευταία και θέλω να επιστρέψω, θα ξεκινήσω από εδώ! Παρούσα λοιπόν για την ανταλλαγή! Αντε να μπαίνουμε σιγά σιγά σε κλίμα Χριστουγεννιάτικο! Santa is coming…. Τι, όχι;;;;

    Μου αρέσει!

  15. Αν και δυστυχώς έχω χαθεί λίγο από τη μπλογκόσφαιρα χαίρομαι που έπεσα στην ανάρτηση σου γιατί πέρσι δε το πρόλαβα! Θα χαρώ να συμμετάσχω στην ωραία αυτή ανταλλαγή δώρων!

    Μου αρέσει!

  16. Κι ήμουν σίγουρη ότι είχα δηλώσει συμμετοχή…χμμμμ…εννοείται πως δεν το χάνω με τίποτα! Οι προηγούμενες μου εμπειρίες ήταν αξέχαστες!

    Μου αρέσει!

    1. Καλώς όρισες Κωνσταντίνα μου και σε ευχαριστώ για την συμμετοχή!! Το είχα δει πριν λίγα χρόνια σε ξένα blogs κι από τότε το αγαπήσατε κι εσείς και συνεχίζουμε!!
      Σε φιλώ και καλή διασκέδαση να χεις!! 🌻

      Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελλη μου για την συμμετοχή!! Μια χαρά πρόλαβες, μην αγχώνεσαι!! Εύχομαι να την απολαύσεις την ανταλλαγή μας και να περάσεις ευχάριστα!!
      Φιλάκια πολλά!! 🌲🌷

      Μου αρέσει!

  17. Μαριλένα μου προλαβαίνω;;
    Ξέρεις πόσο μου αρέσει η διαδικασία. Ελπίζω φέτος να δω και σε ανάρτηση το δωράκι που θα στείλω… όχι, πως είναι απαραίτητο… απλά είσαι σίγουρος ότι το έχει λάβει ο παραλήπτης.
    Φιλάκια και καλή επιτυχία!

    Μου αρέσει!

    1. Πρόλαβες Άννα μου, σε ευχαριστώ κι εσένα για την συμμετοχή σου!! Καλά να περάσεις με το παιχνίδι μας κι ελπίζω να μην υπάρξουν δυσκολίες αλλά όπως κι αν έχει θα προσπαθούμε για το καλύτερο!!
      Όσο μπορώ κι εγώ θα μαι κοντά σας μέσω mail για ότι χρειαστεί!!
      Σε φιλώ!! 🍁

      Μου αρέσει!

  18. Κυριολεκτικά στο παρά πέντε!!!ελπιζω να προλάβω να δηλώσω συμμετοχή!!!πολυ ωραια πρωτοβουλία !!!η χαρά της προετοιμασία αλλα και της αναμονής του δώρου μας κάνει να νιώθουμε και πάλι σαν παιδιά!!!

    Μου αρέσει!

    1. Καλώς όρισες στο blog!! Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για την συμμετοχή σου στο παιχνίδι μας!! Εύχομαι να περάσεις ωραία και να διασκεδάσεις!!
      Αύριο Κυριακή θα αναρτήσω και την τελική λίστα. Επειδή μαζεύω τα στοιχεία σας, όποτε ευκαιρείς στείλε στο mail μου τα στοιχεία σου, όνομα, διεύθυνση και το όνομα του δικού σου blog και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου!!
      marilenartspot@gmail.com
      Καλό σου βράδυ!! Φιλιά!!🌸

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.