σκέψεις · βραβεία

Βραβεία κι Αγάπη παντού!! ❤️

Από παντού κατακλύστηκε η γειτονιά μας από βραβεία κι αγάπη!! ❤️ Από δω πάνω ολούθε, κι από δω κάτω ολούθε που λεγε κι ο τρελο-Μπρίλης!!

Η Χριστίνα μας, http://andromeda-mygalaxy.blogspot.gr/, μοιράζει σε όλη την γειτονιά βραβεία επεξεργασμένα από τα χεράκια της!!Πέρνα κόσμε και παρέλαβε το βραβείο σου, κανέναν δεν άφησε απέξω!! Βρε τι παιδί είναι αυτό!!! ❤️ Σε ευχαριστώ ολόψυχα Χριστινιώ μου, για την σκέψη σου και την έμπνευσή σου (φαντάζομαι πόσες ώρες θα σου πήρε να μας μαζώξεις όλους!!!)!! Από δω παραλαμβάνετε τα πανέμορφα βραβεία της Χριστίνας!! Όπως λέει κι η ίδια:

 

1. Ανάλογα με τη θεματολογία του ιστολογίου σας, θα βρείτε το όνομά σας κάτω από το αντίστοιχο βραβείο. Για εσάς όμως που καλύπτετε περισσότερα πεδία μπορεί να βρείτε το όνομά σας δύο φορές.
Φυσικά όμως όλα είναι για όλους. Μπορείτε να διαλέξετε ότι θέλετε. Η διανομή είναι περισσότερο οργανωτική.
 
2. Αντί για ερωτήσεις κάθε βραβείο το συνοδεύουν λέξεις. Εσείς θα γράψετε στα ιστολόγιά σας, ό,τι σας έρχεται συνειρμικά. 
 
3. Τα θεματικά βραβεία κυκλοφορούν σε παραλλαγές για να καλύψω όσο μπορώ την αισθητική όλων σας. Διαλέξτε ό,τι σας αρέσει και όσα σας αρέσουν.
 
4. Κάποια ιστολόγια είναι ειδική κατηγορία από μόνα τους και γι’ αυτό τα βραβεία βγαίνουν σε μία βερσιόν. 
 
5. Χαρίστε όποιο βραβείο θέλετε σε όποιον θέλετε.
 
6. Τέλος επειδή οι παραλήπτες είναι πολλοί, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας με μερικές έξτρα αναδημοσιεύσεις.
 
7. Για τους φίλους που έχετε ιστοσελίδες και όχι ιστολόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βραβειάκια για να διακοσμήσετε τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα. 

Βραβείο έμπνευσης

Για τους φίλους που ξεδιπλώνουν τις σκέψεις τους μέσα από δημιουργικά άρθρα και όμορφα διηγήματα.

λέξεις:
σκέψεις
έμπνευση
επιθυμία
λέξεις
Ο καημός κι η αγωνία μου, να χω έμπνευση να γράφω γιατί υπάρχουν μεγάλες χρονικές περίοδοι που το πηγάδι στερεύει. Κι αν σε κάποιους φαντάζει γελοίο ή ασήμαντο για μένα είναι τόσο ουσιώδες όσο η ανάσα που παίρνω… Σου το ξανάπα κι εδώ.. Νιώσε με…

Βραβείο δημιουργικότητας
Ένα βραβείο για όλες τις χρυσοχέρες της μπλογκοπαρέας!!
λέξεις:
χόμπι
αντικείμενα
υλικά
χρώμα
Decoupage, πηλός, powertex και ξεροκόμματο!!! Τεχνικές απλές που στην πορεία τις κάνεις όσο πολύπλοκες θες, παίζεις με τα χρώματα, με τα μοτίβα, αναμειγνύεις υλικά, κάνεις λάθη, πολλά λάθη μα έτσι μόνο μαθαίνεις!! Η φαντασία να οργιάζει, τα δάχτυλα να μουτζουρώνονται γιατί τα προτιμάς από τα πινέλα, ε, βοηθά και το σεσουάρ στην μάχη του κρακελέ και δώσου στις τεχνικές παλαιώσης με κερί, με πατίνες , με shabby, με ατελείωτο ξύσιμο!! Sky is the limit!! Η αξία του χειροποίητου απλά ανεκτίμητη κι ειδκότερα όταν το υποδέχονται χέρια φιλικά που το αγαπούν και το εκτιμούν!! Τι δεν με πιστεύεις;; Μια δοκιμή θα σε πείσει κι άντε να ξεκολλήσεις!! 😉
Το Liebster ξαναγυρίζει πίσω!!  ❤️ Το Σοφάκι από το blog  https://potepotetinkiriaki.wordpress.com/, μου ξαναέδωσε το βραβείο που της είχα δώσει και θα απαντήσω στις δικές της ερωτήσεις!! Τον χορό των Liebster συνεχίζει κι η Αριστέα μας που το έδωσε κι εκείνη με δικές της ερωτήσεις!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου για την σκέψη και την αγάπη σας κι αρχίζω αμέσως να απαντώ αφού υπενθυμίσω τους κανόνες!!
 
1. Αφιέρωσε μια ανάρτηση στο βραβείο σου και ευχαρίστησε και εκείνον που σε βράβευσε.
2. Φρόντισε να συμπεριλάβεις στις φωτογραφίες σου και το πράσινο εικονίδιο του βραβείου.
3. Βράβευσε 10 νέους bloggers που θαυμάζεις  και έχουν λιγότερο από 200 followers. Ενημέρωσε τους για το βραβείο. (Μπορείς να βραβεύσεις και το άτομο που σε πρότεινε.)
4. Απάντησε στις ερωτήσεις που σου έκαναν και αν θες φτιάξε νέες για τους δικούς σου υποψήφιους.
5. Δημοσίευσε τη λίστα αυτή με τους κανόνες και στη δική σου ανάρτηση.
Ξεκινώ με τις ερωτήσεις της Σοφίας:
 • Ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη ‘τελετουργία’ όταν γράφεις στο blog? Κάθεσαι, δηλαδή, κάπου συγκεκριμένα, έχεις κανένα ποτηράκι κρασί δίπλα σου ή όπου σε βρει η έμπνευση?

Γράφω από το οικογενειακό laptopάκι μας και συνήθως ακούω μουσική ταυτόχρονα!! Τώρα επειδή επίτησες ανέφερα την λέξη οικογενειακό το παίρνω όταν είναι ελεύθερο αλλά μην νομίζεις πως δεν το διεκδικώ κιόλας!! Αχαχαχα!! 🙂

 • Που θα ήθελες να είσαι σε 5 χρόνια από τώρα?

Ένα πράγμα που δεν κάνω, δεν λέω ποτέ, αλλά το αποφεύγω, δεν σχεδιάζω και δεν προγραμματίζω. Εννοείται πως όταν το κάνω ποτέ μα ποτέ όμως δεν γίνεται.. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια είτε εξωτερικά είτε θα μου χει φύγει εμένα η κάψα. Καλά να μαστε κι από κει και πέρα θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα!! 😉

 • Εάν μπορούσες για μία μέρα να έχεις μία υπερδύναμη, ποια θα διάλεγες και τι θα έκανες με αυτή?

Το σημαντικότερο που θα θελα είναι να μπορούσα να απαλύνω κάπως τον πόνο. Με ένα χάδι, με ένα βλέμμα, αυτό θα αρκούσε… Αλλά για να το αλαφρύνω και λίγο, θα ξετρελαινόμουν αν μπορούσα να πετάξω ή να αναπνέω στο νερό, στην θάλασσα!!!  

 • Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή μέσα στην μέρα σου?

Δεν έχω κάτι τέτοιο.. Η καλύτερη μπορεί να ναι όταν θα βγω με φίλους ή όταν ακούσω ένα τραγούδι που με κατακλύζει συναισθήματα. Η χειρότερη στιγμή είναι όταν θα μάθω κάτι δυσάρεστο, είτε που συνέβη σε αγαπημένους είτε  που άκουσα στις ειδήσεις και το κλωθογυρίζει συνέχεια το μυαλό.. Ναι, κάνω και τέτοια.. Λάθος…

 • Σε ποια μέρη σου αρέσει να συχνάζεις?

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης μου!!! Μοναστηράκι, Θησείο, Πλάκα, Ψυρρή!!!

 • Τί είναι αυτό που αγαπάς στον χώρο του blog?

Η μεταξύ μας επικοινωνία!!

 • Τί είναι αυτό που μισείς στον χώρο του blog?

Όταν δεν προλαβαίνω πάντα να διαβάζω αναρτήσεις, λόγω χρόνου ή κατάλειψης του pc!! Αλλά προσπαθώ να μην τις χάνω όσα blogs κι αν ακολουθώ!! Επίσης καμιά φορά με ενοχλούν τα τυπικά σχόλια. Χίλιες φορές να μην σχολιάσει κάποιος παρά να πει, α , ναι ωραίο και διάφορα τέτοια… Το καταλαβαίνω αμέσως το αληθινό από το τυπικό κι ειλικρινά δεν χρειάζεται!!

 • Ποιο είναι το φαγητό που σου αρέσει να μαγειρεύεις όταν καλείς φίλους?

Εντελώς ανεπρόκοπη, δεν μαγειρεύω!!! Αλλά ξέρω κάποια βασικά!! Έμενα και 5 χρόνια μόνη μου καλέ!!

 • Τι έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου?

Μου την δίνει η τσάντα!!! 🙂 Αν γινόταν δεν θα κουβάλαγα καθόλου, οπότε όσο πιο ελαφριά και μικρή τόσο το καλύτερο!! Τα βασικά να χει, πορτοφόλι, στυλό και χαρτί, ένα gel καθαρισμού γιατί γίνεται της μπίχλας στα μέσα μεταφοράς (!!), τσίχλες, μίνι φωτογραφίες κάποιων αγαπημένων που έφυγαν και μια εικονίτσα της Παναγιάς!!

 • Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα και το μεγαλύτερο ελάττωμά σου?

Τώρα το προτέρημα θα σου πω τι λένε οι άλλοι, ότι είμαι πολύ δοτική και καλή ακροάτρια. Το μειονέκτημα, ένα από τά άπειρα, είναι ότι ανέχομαι και δίνω πολλές ευκαιρίες ενώ ουσιαστικά πάνε χαράμι!! Θα βάλω μυαλό, είμαι σε καλό δρόμο!!

 

Γιούπι, αφού έφτασες ως εδώ, διάβασε τώρα τις απαντήσεις μου στις ερωτήσεις της Αριστέας!!

 • Σου χαρίζουν μια χρονομηχανή. Σε ποια χρονική περίοδο θα επέστρεφες έστω για λίγο και γιατί;

Κάποτε είχα μανία με τους δεινόσαυρους και την παλαιολιθική εποχή!! Δεν θα ταν τέλειο να βλεπα κι από πρώτο χέρι τα διάφορα τότε;;; Αλλά υπό προϋποθέσεις, έτσι;; Μην με φάνε οι δεινόσαυροι κι αν γίνεται να πάρω κανά ξυραφάκι μαζί μου, μην γίνει η τρούχα κάγκελο γιατί δεν φημίζονται οι πρωτόγονες για το χαλάουα!!! 🙂 🙂 Α!! Κι αναπτήρα αν γίνεται, καλού κακού!! Ε, και την φωτογραφική για ντοκουμέντα!!

 • Θα ήθελες να είχες γεννηθεί άντρας;

Δεν ξέρω αν θα το θελα, πάντως αν ήμουν αντρας θα θελα πολύ να πάω στο Αγιο Όρος επίσκεψη!!

 • Τι μυρωδιά έχει το πάθος;

Κάτι σε σοκολάτα σίγουρα!! Τι πάει να πει δεν έχει μυρωδιά η σοκολάτα!! Πάτε καλά;; Για μυρίστε την καλύτερα!!

 • Εσύ και τα κοινωνικά δίκτυα….

Καλά εδώ γελάνε!!! Αχαχαχα!! Σχέση ανύπαρκτη μάνα μου!! Ούτε fb , ούτε twitter, νάδα, τίποτις!!

 • Ποια ηρωίδα βιβλίου θα ήθελες να είσαι

Για όσους θυμάστε, σας έχω πει πόσο τρελαίνομαι για drama queen καταστάσεις!! Στην ζωή δεν είμαι καθόλου έτσι κι αυτό είναι το παράξενο!! Μεγάλωσα διαβάζοντας πολύ Ρώσσικη λογοτεχνία ε, κι εκεί οι άνθρωποι δίνουν ρέστα στο δράμα!! Τι να λέμε τώρα!! Τρελαίνομαι όμως!! Λατρεύω!!

 

Αυτό ήταν καλέ, αν έφτασες κι εδώ μπράβο!! Το Liebster επειδή το χω δώσει ήδη στους αναγνώστες μου με λιγότερους από 200 ακολούθους, όποιος μα όποιος επιθυμεί μπορεί να τσιμπήσει το βραβείο και να απαντήσει στις ερωτήσεις του!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς και πάλι όλες κορίτσια που με τιμήσατε με την σκέψη και την αγάπη σας!! Σας φιλώ πολύ όλους!! ❤️

 

30 σκέψεις σχετικά με το “Βραβεία κι Αγάπη παντού!! ❤️

 1. Να’σαι καλά Μαρλέν μου και να βραβεύεσαι και να μην στερεύεις από έμπνευση και να παίρνεις πιο συχνά το οικογενειακό λαπτοπάκι- και γιατί όχι; Να αποκτήσεις και δικό σου- και να μάθεις και να μαγειρεύεις- μα τι σπιτικό θα ανοίξεις ☺- και να συνεχίζεις τις καλές τέχνες γιατί σου πάνε… και τι ξέχασ; Α! Ότι σλ και ουφ! Τα’πα!
  Φιλιάααααα♥

  Μου αρέσει!

  1. Αχαχα!! Κάποια στιγμή είναι στο πλάνο το δικό μου laptopaki. Αλλά αργότερα. 😋 Κάτι ξέρω από μαγείρεμα, έμενα και μόνη αλλά δεν μου αρέσει… Πιο πολύ με τα γλυκά το χω!!!
   Στερεύει, στερεύει φιλενάδα αλλά το παλεύουμε!! Φιλάκια και σλ επίσης!! 😘💋

   Μου αρέσει!

 2. Στα ίδια μέρη συχνάζουμε Μαριλένα μου. Ελπίζω να μας φέρει η τύχη κοντά ένα πρωινό στο Θησείο… επίσης στις ενδιαφέρουσες απαντήσεις σου, ξεχώρισα αυτή που εξομολογείσαι ότι είσαι κι εσύ αδικτύωτη…ούτε fb, ούτε τίποτα… Πολύ χαίρομαι όταν ανακαλύπτω ομοιοπαθείς!
  Μία-μία οι απαντήσεις σου, ξεδιπλώνουν την πολυδιάστατη προσωπικότητά σου και το αστείρευτο ταλέντο σου για δημιουργία και ουσιαστική επικοινωνία.
  Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα να έχεις!!!

  Μου αρέσει!

  1. Είναι αγαπημένη αυτή η βόλτα Μαρία μου!! Αχ ωραία θα ταν μια βολτούλα με καφεδάκι!
   Αδικτύωτη δεν λες τίποτα αλλά νομίζω αν το θέλαμε θα χαμε. Ίσως μόνο για το instagram ψήνομαι, γιατί έχει ωραία φίλτρα για τις φωτό. Θα δείξει!!
   Φιλάκια!! 💋😘

   Μου αρέσει!

 3. Έχω παρατηρήσει ότι όλες σας διαλέξατε πολύ όμορφες και πρωτότυπες υπερδυνάμεις.Πάντα για να βοηθάτε τους άλλους!Επίσης γέλασα με το ένστικτο αυτοσυντήρησής σου απέναντι στους δεινόσαυρους!
  Καλό βράδυ,καλή εβδομάδα 🙂

  Μου αρέσει!

  1. Αχαχα!! Μιλάμε για τρομερό ένστικτο Σοφία μου, αλλά είχα περισσότερο στο μυαλό μου, ότι θα τους βλέπω από απόσταση!! 😂 Αλλιώς θα χρειαζόμουν μπαζούκα!!! Φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ πολύ!! 😘🎀

   Μου αρέσει!

 4. Α τι ωραίες ερωτήσεις σκέφτηκαν τα κορίτσια. Ρωσική λογοτεχνία;;; πςς εσύ είσαι για βαρέα και ανθυγιεινά μάνα μου! Πες μου το μυστικό σου γιατί δε το χω καθόλου λέμε. Όλα τα κλασσικά μισοτελειωμένα τα αφήνω πφφ.

  Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε με το blogging μας παίρνει χρόνο!

  Άντε καλή μας εβδομάδα!!!

  Μου αρέσει!

  1. Βαρεά κι ασήκωτα να ουμ!!!! Αχαχα!! 😂
   Τώρα Χριστινιώ μου τα κλασσικά από μακριά. Πιο παλιά διάβαζα με την σέσουλα!!
   Ναι, εμείς τα χουμε ξαναπεί για τον χρόνο. Τρέχοντας να τα προλάβουμε αλλά τελικά μπορεί κι όλοι να τρέχουμε!! Σε υπέρευχαριστώ και πάλι γαλαξιακό κορίτσι για την απλόχερη και γεμάτη αγάπη κίνησή σου!! Να σαι καλά!! Μάκια!! 😍🐱

   Μου αρέσει!

 5. Σαν τα παιδιά των λουλουδιών μιλάει το λουλούδι-συμπεθερόνι! Βραβεία κι αγάπη παντού! Αχαχα 🙂 Πάντως αν ήσουν άντρας, θα πήγαινες και στρατό! Μπρρρ 🙂 Πήρα κι εγώ βραβεία από το κουκλί Χριστίνα και ψάχνω να βρω που θα τα κρεμάσω! (αν δεν με κρεμάσει..) Φιλιά και καλημέρες και καλή εβδομάδα 🙂 συμπεθερόνι μου!

  Μου αρέσει!

 6. Συγχαρητήρια για τα βραβεία Μαριλένα μου, αλλά και για τις απαντήσεις σου!!
  Τις χάρηκα πολύ!
  Διόλου απίθανο δε, να συναντηθούμε στα μέρη που συχνάζεις, αφού τα επισκέπτομαι όταν βρίσκομαι Αθήνα!
  Σοκολάτα ε?…βρε λες?
  Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

  Μου αρέσει!

 7. Μαριλένα μου,
  όπως πάντα ήσουν καταπληκτική και ενδιαφέρουσα στις απαντήσεις σου!
  Πολύ ιδιαίτερη η ιδέα της Χριστίνας με τα βραβεία, δεν το είχα πάρει χαμπάρι μεχρι που διάβασα τη δική σου ανάρτηση!
  Να έχεις μια όμορφη μέρα και μακάρι να είχες ντοκουμέντα από την εποχή των δεινοσαύρων 😉
  Φιλιά!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s