φωτογραφίες · βιβλίο · εξόρμηση · secret santa swap · video

Σοκολατοπρόταση κι όχι μόνο!!

Καλημερούδια σε όλη την κομπανία!! Εντάξει έχω χαθεί λιγάκι αλλά υπάρχει αιτία!! Θα προσπαθήσω να είμαι περισσότερο ενεργή στην γειτονιά όμως, ναι;;; Δεν είναι παραπλανητικός ο τίτλος, σας έχω την σοκολατοπρόταση για τους φίλους που μένουν Αθήνα!! Όχι αστεία!! Αλλά μέχρι να σας πάω εκεί, πρώτα να σας πω τα νέα της μυστικής Χριστουγεννιάτικης ανταλλαγής μας!!

Όπως όλες οι φίλες που συμμετείχατε φέτος ξέρετε, ήδη έχουν μοιραστεί όλες μα όλες οι διευθύνσεις στα μυστικά σας ταίρια και σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να χτυπάνε κουδούνια για να παραλάβετε τα δωράκια σας!! Ώπα μισό.. Το πρώτο δωράκι έχει ήδη σταλεί καλέ!! Η Μαρία έστειλε ένα πανέμορφο κασκόλ στην Κατερίνα που μας το παρουσίασε στο blog της πριν λίγες μέρες!! Για δείτε κι εσείς!!! Να μαστε καλά κορίτσια μου!! Και του χρόνου!!

Μην ξεχνάτε τα δωράκια καλό θα ναι να τα στείλουμε όσο μπορούμε πριν τον μεγάλο φόρτο των εορτών, για να αποφύγουμε τις καθυστερήσεις και φυσικά όταν παραλάβουμε το δώρο να κάνουμε μια ανάρτηση/παρουσίαση του δώρου και του αποστολέα του!! Κάθε φορά που θα γίνεται μια παρουσίαση θα σας την δείχνω κι εγώ από εδώ!! Νομίζω μπαίνουμε όλοι έτσι στο xmas swap mood!! 🙂

Μιλώντας για δωράκια, αχ, πριν λίγες μέρες έφτασε ένα δώρο καρδιάς από μια αγαπημένη μπλογκοφίλη, την εκφραστική μας Κική!! Μου χάρισε την πρώτη της ποιητική συλλογή, Τα λάφυρα της ψυχής μου, με μια συγκινητική κι εγκάρδια αφιέρωση!! ❤️

Σε επόμενη ανάρτηση θα σας κάνω και πιο εκτενές αφιέρωμα με αγαπημένα αποσπάσματα της ποιητικής συλλογής!!

 

Όπως μας περιγράφει κι η ίδια:

Το βιβλίο είναι μία ποιητική συλλογή που περιλαμβάνει 13 μοντέρνα, στοχαστικά, ανθρωποκεντρικά ποιήματα ποικίλης θεματολογίας που στρέφονται γύρω από τον άξονα των ανθρώπινων συναισθημάτων και προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να συλλάβουν και να αποδώσουν το θαύμα και το μεγαλείο του Ανθρώπου και της Ζωής.

Προσφιλείς εκφραστικοί μου τρόποι με τους οποίους επιτυγχάνεται ζωντάνια και παραστατικότητα είναι η θεατρικότητα (αποστροφή του ποιητικού υποκειμένου σε β ενικό, κινητικότητα των ηρώων και μια γενικότερη σκηνοθετική οργάνωση του χώρου και των προσώπων), η εικονοπλασία, το πεζολογικό ύφος, η απλή και καθημερινή σύνταξη και λεξιλόγιο.

Σε ευχαριστώ και πάλι τόσο πολύ Κική μου!! Να συνεχίσει να ναι έτσι καλοτάξιδη η πορεία του βιβλίου σου, να συντροφεύει το νου και την καρδιά των αναγνωστών και με το καλό να σαλπάρουν και τα επόμενα βιβλία!!   😉 Να σαι καλά και πάντα δημιουργική κι εκφραστική όπως εσύ ξέρεις!! 🙂

Τώρα, φίλοι μου που μένετε Αθήνα, ήρθε η ώρα για απογείωση και προσγείωση σε θάλασσες κι ωκεανούς σοκολάτας!! Εντάξει προσθαλάσσωση, πείτε το κι έτσι!! 😉 Ετοιμαστείτε να ανέβει το ζάχαρο στα ουράνια αλλά κι η διάθεσή μας επίσης!!

Θα πάμε βόλτα στο εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας!!! Ναιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι, άνοιξε από τις 7 Νοέμβρη ένα θεματικό πάρκο σοκολάτας!!! Σ ο κ ο λ ά τ α ςςςςςςς!!! Τι δεν καταλαβαίνεις;;;; Ακόμα  δεν έχω πάει αλλά μάλλον από βδομάδα ετοιμάζομαι και θα χω μπόλικο φωτογραφικό υλικό δικό μου.

Πάρτε τα παιδάκια σας, πάρτε φίλους κι οικογένεια και βουρ να ξανανιώσουμε παιδιά!! Το θεματικό πάρκο σοκολάτας λειτουργεί καθημερινά και θα ναι ανοιχτό και στις γιορτές, μέχρι τις 16 Φλεβάρη 2016!! Οπότε κι αν κάποιοι φίλοι δεν μένουν Αθήνα αλλά τους φέρει εδώ ο δρόμος τους, ας το έχουν υπόψην!! Μπείτε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας, τις τιμές εισόδου και την πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo. Επίσης εδώ διαβάζετε το σύνολο της παρουσίασης στο εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας, με αναδρομές στην ιστορία της σοκολάτας, εκπαιδευτικές ξεναγήσεις, μαθήματα γευσιγνωσίας κι εννοείται αγορά σοκολάτας!!

 

Σας στέλνω, τι άλλο, σοκολατένιο φιλί!! Να στε καλά, κι όσο γίνεται να το ρίχνουμε και στην τρελλή,ναι;; Γιατί αλλιώς.. Κλάφτα Χαράλαμπε πριν να μας κλάψουν οι ρέγγες!!! Μάκια και να μην ξεχάσω οι φωτό δεν μου ανήκουν, είναι από το site του εργοστασίου σοκολάτας!! Μμμμμμμμ…

 

 

 

 

 

16 σκέψεις σχετικά με το “Σοκολατοπρόταση κι όχι μόνο!!

  1. πω πω βρε κοριτσι μου με εκανες να θελω να αρπαξω τις φιλες μου και να ρθουμε να κυληστουμε στο εργοστασιο σοκολατας
    χαχαχαχαχα
    τρεχοντας θα ρθουμε
    πω πω
    λιγουρευτηκα τωρα.
    θελω παρα πολυ να το επισκεφτω

    σε ευχαριστω πολυ πολυ για την αναφορα, τις ευχες και γενικως για ολα!
    να εισαι παντα καλα, ευτυχισμενη, δημιουργικη και να δινεις και να περνεις αληθινη αγαπη απο ολο το κοσμο

    τα φιλια και την αγαπη μου ολη

    Μου αρέσει!

    1. Χαχαχα!! Κική μου το χω κάνει εικόνα το σοκολατοκύλισμα!! Γλυκατζούδες φουλ, τι να λέμε!! 🙂 Μακάρι να καταφέρεις να έρθεις από τα μέρη μας εδώ έστω και σαν μονοήμερη με την παρεούλα σου!! Τηλέφωνο, sms,mail, και κανονίζουμε καφεδάκι όποτε με το καλό!! 😉
      Εγώ σε ευχαριστώ για όλα!! ❤️ Να σαι καλά κοπέλα μου!! Φιλάκια αγάπης!!

      Μου αρέσει!

    1. Τελευταία η wordpress @@@@@@@ .. Κάνει τα δικά της, δεν έχω αλλάξει κάτι εγώ στις ρυθμίσεις οπότε μην σας αγχώνει αν δεν δείχνει το σχόλιο. Είναι μέχρι να το εγκρίνω από δω. Αν φυσικά δεις ότι περνούν οι μέρες και δεν βλέπεις το σχόλιό σου μάλλον θα μου το χει φάει η πλατφόρμα της wordpress… Γκρρρρ..

      Μου αρέσει!

  2. Συμπεθερόνι, όταν μιλάς για σοκολάτα, μην περιμένεις να θυμόμαστε για τι άλλο μας μίλησες! Έχει θολώσει το μυαλό μου αφού! 🙂 Φιλιά πολλά και καλοδιάβαστο το βιβλίο της Κικής 🙂

    Μου αρέσει!

  3. Μαριλενάκι μου καλή αρχή στην χριστουγεννιάτικη μυστική ανταλλαγή!! Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να λάβω μέρος, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από πέρυσι που συμμετείχα!!
    Πολύ χάρηκα με το δώρο της Κικής, να το χαρείς.. είναι στα σωστά χέρια!! (λόγω ποίησης)
    Στο εργοστάσιο σοκολάτας με έχει φάει να πάμε ο Κ. αλλά σκεφτόμουν πως τα Χριστούγεννα θα είναι πιο ωραία! Και αν κατεβάσουν λίγο την τιμή, να βάλουν για ανέργους ας πούμε που δεν έχουν. Με τόση προσέλευση και επιτυχία που έχουν θα έπρεπε να το έχουν πραγματοποιήσει. Καλή συνέχεια φιλάκια πολλά!

    Μου αρέσει!

    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και μην στεναχωριέσαι!! Μακάρι να πάνε και φέτος όλα καλά με την ανταλλαγή μας!!
      Είναι τέλεια η ιδέα του!! Και βέβαια να πάτε!! Κι όσο πιο γιορτινά τόσο πιο χαρωπά θα ναι!! Είμαι σίγουρη!! Από ότι είδα στις πληροφορίες κάθε Τρίτη και Πέμπτη έχουν 5 ευρώ την είσοδο σε ανέργους, οπότε κάτι είναι κι αυτό!! Τσέκαρέ το κι εσύ κι όποτε μπορείτε να το βάλετε στο πρόγραμμα!!
      Σε φιλώ κοπέλα μου!! 🙂

      Μου αρέσει!

  4. Τι τέλεια σοκολατοπρόταση! Πάρτε με, πηγαίνετέ με και αφήστε με εκεί, χαχα!! 😉
    Να χαρείς το δώρο σου από την Κική μας, κοπέλα μου! Καλοδιάβαστο!
    Όλα καλά θα πάνε με την ανταλλαγή, μη μου αγχώνεσαι, ναι;
    Φιλάκια πολλά!

    Μου αρέσει!

  5. Πηδάω τη σοκολάτα , στέκομαι στα λάφυρα, να τα χαρείς και να τα απολαύσεις, μπράβο στην Κική μας για την χειρονομία, και οσονούπω θα έχεις νέα μου από τη μυστική ανταλλαγή …κι από τις δύο πλευρές :)))

    Φιλάκια πολλά !♥

    Μου αρέσει!

  6. Μαριλένα μου πήρες το πιο γλυκό δώρο απ’ την Κική! Καλή ανάγνωση και πάντα τέτοια!
    Για σοκολάτα δεν τρελλαίνομαι, άντε κανένα σοκολατάκι στο τσακίρ-κέφι.
    Για τους λάτρεις της όμως, φαντάζομαι ότι θα γίνει λαϊκό προσκύνημα 🙂

    Μου αρέσει!

  7. Έτρεξα να δω το πρώτο δώρο της φετινής μυστικής ανταλλαγής και ξετρελάθηκα!
    Να χαρείς το βιβλίο της Κικής και όσο για τη σοκολατοπρόταση είναι ιδανική!
    Θα το έχω κατά νου αν βρεθώ προς τα κει!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    Μου αρέσει!

  8. Άντε άντε ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες ανταλλαγές 🙂
    Στο εργοστάσιο σοκολάτας θέλω να πάω πολύ και είναι στο πρόγραμμα… ειδικά ο άντρας μου δεν πρόκειται να αντισταθεί για πολύ σε κάτι τέτοιο…!
    Να χαρείς το βιβλιαράκι σου!
    Πολλά φιλιά Μαρλέν!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε