by Αγγελική · decoupage · τεχνική παλαίωσης · Χριστουγεννιάτικα · δωράκια · κρακελέ · καδράκια · καμβάδες · κουτιά · μπουκάλια · μεικτές τεχνικές · secret santa swap

Λίγες δημιουργίες ακόμα!

Καλησπέρα σας!! Όπως λέει κι ο τίτλος, λίγες δημιουργίες ακόμα που έγιναν μέσα στις γιορτές κι ήρθε η ώρα να σας τις δείξω!! 

Αρχικά ένα υπέροχο δωράκι που έλαβα από το αγαπημένο Αννιώ!! Ένα γούρι για το σπίτι, στο οποίο έβαλα μαγνητάκι και πήρε την θέση του στο ψυγείο και μια χειροποίητη καρτούλα με ζεστές ευχές!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Αννιώ μου για την σκέψη σου!! ❤

γούρι 2016

κάρτα

 

Οι φίλοι που με διαβάζετε από την αρχή που ξεκίνησα το blog, θα θυμάστε σίγουρα αρκετές αναρτήσεις  με έργα της αγαπημένης μου κουμπαρούλας Αγγελικής!! Η οποία σαν γνήσιο καρκινάκι έχει δημιουργικότητα που εκτοξεύεται στους ουρανούς και τα χεράκια της φτιάχνουν παπάδες που λέμε!! Τώρα γιατί δεν θέλει να δείχνει τις δημιουργίες της αυτό είναι δικό της θέμα αλλά όσο μπορώ την τσιγκλάω και της ζητάω να μου στέλνει διάφορα να τα θαυμάζετε κι εσείς!! Το σπίτι της είναι σαν γκαλερύ με τόσα πανέμορφα χειροποίητα που φτιάχνει η κουμπαρούλα μου!! Έτσι, τώρα στις γιορτές έφτιαξε σπιτάκια από χαρτόνι, ταρανδάκια από ρολό τουαλέτας και χιονανθρωπάκια από κάλτσες που τα παραγέμισε για σταθερότητα με όσπρια!! Δεν είναι γλύκα;;; ❤ ❤

χιονάνθρωποι από κάλτσες

 

Τέλος,  μπορώ να σας δείξω τώρα και τα δωράκια που έφτιαξα για το μυστικό μου ταίρι στην χριστουγιεννιάτικη ανταλλαγή μας, το οποίο ήταν η Αλεξανδρούλα μου!! ❤ Ταλαιπωρήθηκε το πακέτο από τα ελτα μέχρι να φτάσει στα χέρια της, αφού είχε προηγηθεί και τους προηγούμενους μήνες ακόμα ένα περιστατικό με τα ελτα που χάθηκε το αναμνηστικό της για την περσινή ανταλλαγή αλλά είπαμε, τέλος καλό!! Το πακετάκι είχε ένα ζουζουνιάρικο καδράκι με decoupage και πάστα κρακελέ, ένα μπουκάλι με σπιτική πάστα χιονιού κι ένα κουτί με decoupage και πάστα κρακελέ που προσπάθησα να το κάνω να μοιάζει σαν βραχογραφία!! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και την συνέντευξή μου στο περιοδικό της Αλεξάνδρας, για την μυστική μας ανταλαγή!! Σε ευχαριστώ για όλα Αλεξανδρουλίνι μου γλυκό!! ❤ Να μην ξεχάσω να σας πω κι από δω, γιατί τα λέμε και στο mail, πως μόλις παραδοθούν κι αναρτηθούν όλα τα δώρα  σας θα ακολουθήσει κι η τελική ανάρτησή μου με την πορεία όλων των δώρων οπότε κι εκεί θα πούμε λίγα πραγματάκια ακόμα!!

καμβάς με decoupage

 

μπουκάλι με decoupage

 

κουτί decoupage

 

κουτί decoupage βραχογραφία

 

Σας φιλώ όλους και καλή βδομάδα να έχουμε!! 🙂

 

 

16 σκέψεις σχετικά με το “Λίγες δημιουργίες ακόμα!

  1. Ξεχείλισε η σελίδα με εικόνες από την ομορφιά τής δημιουργίας και της προσφοράς! Με γεια και καλή καρδιά! 🙂 Φιλιά πολλά-πολλά και καλή εβδομάδα ωρέ κουκλί συμπεθερόνι μου! ❤

    Μου αρέσει!

  2. Αυτές οι δημιουργίες είναι υπέροχες Μαριλένα. Τις βλέπεις και τις χαίρεσαι. Μπράβο στους δημιουργούς και ένα μεγαλύτερο μπράβο για τη διαδικασία των δώρων.
    Καλό βράδυ καλή μου.

    Μου αρέσει!

  3. Υπέροχα Μαριλένα μου και τα δώρα που χαρισες αλλά και τα δώρα που πήρες. Να εισατε καλά να τα χαρείτε και να φτιάξετε και άλλες ομορφιες.

    Μου αρέσει!

  4. «Η οποία σαν γνήσιο καρκινάκι έχει δημιουργικότητα που εκτοξεύεται στους ουρανούς και τα χεράκια της φτιάχνουν παπάδες που λέμε!!»
    Πες τα για τα καρκινάκαι να μην τα λέω εγώ και φαίνεται ότι διαρκώς περιαυτολογώ! ☺
    Πεςμου : δεν είσαι τυχερή που έχεις κουμπαρούλα στο ζώδιο μου;;;;;;

    Εσύ πάλι έχει το ζώδιο της κολλητούλας μου που μοιάζετε σε όλα! Μόνο που ατή δεν έχει τα ταλέντα τα δικά σου! ( έχει στη ζαχαροπλαστική και στη φιλία! Ανυπέρβλητη στο τελευταίο! ♥)
    Μαρλέν μου χάθηκα αλλά θα σου στείλω και μέιλ όταν τα καταφέρω με τα νέα μου ναι;
    Μάκια♥

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε