σκέψεις · βραβεία · μουσική · video

Ο άντρας που θα παντρευτώ…

…θα με κοιτά στα μάτια!! Για κάθετι που θα ζητώ θα γίνεται κομμάτια!!! Μάλιστα!! Σαν άλλη Μάρθα Καραγιάννη κι εγώ, με το τηγάνι στο ένα χέρι και τα κιοφτεδάκια στο άλλο, κάνοντας με περισσή χάρη τριπλό φλιπ και πενταπλό τόλουπ στην ταβέρνα κογιονάροντας τα παληκάρια του νησιού, η σεμνή νησιωτοπούλα, τραγουδώ, όχι τον πόνο μου καλέ, τις χάρες που πρέπει να χει ο μέλλοντας αν δεν θέλει να γίνει αόριστος!!! Ναι για άντρες  θα μιλήσω τώρα!!

Ένοχος της καταβαράθρωσής μου η γνωστή μα καθόλου άγνωστη Αριστέα μας , με μότο η ζωή είναι ωραία, λα βίτα ε μπέλλα κι εκείνη κούνια μπέλλα!!!! Δεν εξηγείται διαφορετικά πως με πρότεινε γι αυτήν την καταμέτρηση!! Άκουσον άκουσον :

Μen’s Top 10 Down

Του τέστι, που λέγε κι ο αδερφός της σεμνής νησιωτοπούλας, όχι άντρας να ναι κι ότι να ναι. Σύμφωνα με το παιχνίδι που δημιούργησε η Λιακάδα, πρέπει:

  • Να γράψουμε τα 10 πράγματα που αν έκανε κάποιος άντρας δεν θα θέλαμε να τον δούμε στα μάτια μας.
  • Να καλέσουμε 10 φίλες να φτιάξουν το δικό τους Top 10 Down
  • Να μεταφέρουμε το παιχνίδι με την εικόνα του ( δεν ακούω παράπονα άρα καλά το πάει… το σίδερο ντε!)
  • Να αναφέρουμε ποιος μας έδωσε πάσα

Ούσα εξαιρετική μπαλαδόρισσα η Αριστέα κι ουχί χασογκόλης, να σου ήρθε η μπάλα στα ποδαράκια μου!! Κάντε κράττει γιατί έρχεται παρακάτω σε 10 από εσάς!! Όχι τι;; Θα γλιτώσετε νομίζετε!!!

Μάλιστα… Και ξεκινώ την καταμέτρηση των λάθος κινήσεων. Αυτών που όποιος κάνει δεν θα σκοράρει στη καρδιά μου!! Φαντάζομαι θα χει τρελή σκασίλα!! Ντάξει δεν μας παρατάς κοπελιά με τα ποδόσφαιρα και αμόλα καλούμπα:

  1. Γλυκέ μου θησαυρέ αν είσαι από αυτούς όπως προανέφερα και στο blog της ακατανόμαστης πια, ούλτρα τριχωτός αρσενικός που περιφέρεις μετά θρησκευτικής ευλάβειας το χορτιαριασμένο θώρακα, στολισμένο μετά χοντρής και χρυσής αλυσίδας πολύ απλά ξέχνα με!! Κι όχι η χαλάουα δεν αποδίδει καθότι εσύ έχεις ήδη εντρυφήσει στην ψυχολογία του τα μάλα σερνικού γλυκέ μου γκρικ λόβερ με τρούχα για πουλόβερ!
  2. Αν είσαι βάζελος ή χρυσαυγίτης δεν το συζητώ καν. Ο δε συνδυασμός τους, την τσάντα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω!!!
  3. Άντρες με στολή όπως μπάτσοι, εχμ, εχμ, αστυνομικοί ήθελα να πω, στρατιωτικοί παντός σώματος, καθώς και δικηγόροι, ξεχάστε με. Δεν φταίτε εσείς!!! Τη δουλειά σας κάνετε. Εγώ έχω θέματα και ναι μακριά!! Πολύ μακριά.. Ε, κοίτα τώρα αν είσαι και πιλότος το ξανασκέφτομαι. Αλλιώς μιλάμε για τρικούβερτους καβγάδες!!! Ναι η στολή με απωθεί… Είπαμε δεν φταις εσύ!!!
  4. Παντού εκεί έξω καραδοκούν Μάνθοι!! Κάνε μου μια χάρη! Πάρε τη μοναδική σου αγάπη Λίλα, Κίτσα, Πίτσα, Φιόνα, Μαρία, Κούλα, Κική, Βούλα, Νάνσυ και λοιπές κι άμε στο καλό πασά μου!! Σου μοιάζω για μπέλυ ντάνσερ στο χαρέμι σου;;;
  5. Ναι έχω την απαίτηση να πληρώνω μόνη μου το ποτό μου , το φαϊ μου, τις εξόδους μου γενικά γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω έχω τα θέματά μου!! Ναι θα το δεχτείς αλλιώς μωρό μου bye, αλλά που σαι έτσι και σε πιάσω να σε βολεύει υπέρ του δέοντος θα ξηλωθείς και δεν θα το πάρεις και χαμπάρι!! Και τότε και πάλι bye bye!!!!
  6. Εκφράσεις όπως, σαν να πάχυνες, εδώ έχεις κυτταρίτιδα, άσπρισαν κι άλλο τα μαλλιά σου απαγορεύονται δια ροπάλου. Δεν το βλέπω αν πάχυνα, αν άσπρισα, αν τιγκάρισα στην κυτταρίτιδα; Εσένα είχα ανάγκη; Κι εν πάση περιπτώση χρυσέ μου άλλο ειλικρίνεια άλλο αγένεια. Γιατί μην ξεχνάς ότι ναι πάντα μπορείς να μου πεις ότι κρεμάσαν τα βυζ..@ μου αλλά κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω ότι κι εσύ απέκτησες δικά σου!!! Όχι;;; 😉
  7. Απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς το νιαούρισμα στα αυτιά μου, είτε σε νάζια ( ναι υπάρχουν και τέτοιοι!) είτε σε κλάψα (εννοείται και τέτοιοι υπάρχουν)!! Μαλαγανιές, φανφαρολογίες, μίρλα και μιζέρια ξου! Χίλιες φορές θέλω την περίπτωση 6 από πάνω παρά εσένα!! Είμαι άνθρωπος με συμπλέγματα και κόμπλεξ, τι θες τώρα;;;
  8. Μην σε πιάσω λουλουδάκι μου να ψαχουλεύεις πράγματά μου!! Τσάντα θα ναι, κινητό θα ναι ουέ!!! Επίσης το ψάρεμα, ξέρεις που ρίχνεις άδεια σε γνωστές και φίλες για να πιάσεις γεμάτα. Τσούκου!!! Νο Νο!! Μην το κάνεις αυτό!! Πέφτεις τόσο πολύ στα μάτια μου! Ότι θες ρώτα εμένα! Τι δεν με πιστεύεις;;;; Ντροπή!!!
  9. Έχω ανάγκη όταν σε χρειάζομαι να σαι εκεί!! Όχι για ψύλλου πήδημα, σαφώς!! Για σοβαρές και ψυχοφθόρες καταστάσεις!! Δικαιολογίες όπως, έχει μπάλα, θα βγω με την παλιοπαρέα, έχω δουλειά, κάνε υπομονή μωράκι στο λέω από τώρα πας ντουγρού για κόκκινη κάρτα!!
  10. Τέλος, αν πια με αντέξεις μετά από όλα αυτά και σε αντέξω κι εγώ και πάει το πράγμα πιο σοβαρά , δηλαδή πιο σοβαρά δεν πάει άλλο, θα ήθελα δυο πράγματα κι από αυτά θα εξαρτηθεί το μέλλον της σχέσης. α) Μια πεθερά σαν την Θεοπούλα ή την Νινέττα ή την Μπουμπού ( ναι οι δυο τελευταίες είναι από τους δυο ξένους!!) ή την Πασταφλώρα Μαίρη Αρώνη!! Αυτές είναι πεθερές για μένα!! Αλλιώς β) καθόλου πεθερά!!! Τι πάει να πει κι εσύ τι φταις;;;; Δεν φταις αλλά με την τύχη που χω εγώ α)ή θα μου μαζευτούν στο πρόσωπο της μιας κι οι 7 θανάσιμες πεθερές, β)ή η Τασώ Καββαδία α λα Ξ. Παπαμήτρου στην καλύτερη περίπτωση γ)ή η Τασώ Καββαδία πάλι στο »Η αμαρτία της ομορφιάς» που όλοι θυμόμαστε τι μπουμπούκι ήταν ή δ) και σε αυτή την περίπτωση κλάψτε με από τώρα, η Τζέσικα Λανγκ στο »Ένοχη σιωπή» όπου η καημένη Γκουίνεθ τα βλέπει όλα!!! Άρα πολυλατρεμένη μου αγάπη  προσέχω, για να έχω!!!! Αν η μανούλα είναι η Κρουέλλα ντε Βιλ άναψε πράσινο να φύγω!!!! Ναι;;;;

Εντάξει;; 🙂 Χαρήκατε με το δικό μου Top 10 Down;; Τρελό κέφι!! Μην ξεχνάτε την χιουμοριστική και κυνική διάθεση της blogger!! Έχουμε ανάγκη να γελάμε!!!

Κι ιδού ποιες θα συνεχίσουν το παίγνιο κι αν θέλουν να το δεχτούν. Εγώ δεν σμπρώχνω καμιά στο βούρκο:

Αχ!!! Μετά από αυτήν την ανάρτηση!! Το μοναστήρι να ν καλά!! Αν με διαβάζει ο Άντυ Γκαρσία, When a man loves a woman, Άντυ δέχομαι!!!!!

Και κλείνω ποιοτικά: τον έρωτα ρωτάω και μόνη μου απαντάω!!! Μα δεν σε λένε Γιάννη!!!!!!! Φιλούμπες ντάρλινγκς!!! 🙂

42 σκέψεις σχετικά με το “Ο άντρας που θα παντρευτώ…

  1. Βρε τι τρελοκομείο είσαι εσύ; Τι καλά που έκανα κι έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα σου! Και τελικά την πήρες και σκοράρισες ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!
    Διαβάζοντας σε έλεγα: μα πώς μου ξέφυγε κι αυτή η κατηγορία; Και στο τέλος κατέληξα σε φιλοσοφικές αναρωτήσεις : υπάρχει κάποιος εκεί έξω ολίγον τι σωστός;
    Απαπα! Θα μελαγχολήσω. θα μελαγχολήσω κι ύστερα εγώ κι ύστερα εγώ ΠΩΣ θα συνεχίσω καρντιά μου;;;;;

    Πάω να ετοιμαστώ για έξοδο (coffee με μπόλικο κους κους)! Βρε θα τους παρτηρώ ούλους σήμερα! Στο μικροσκόπιο!
    Φιλούρες και καλό ΣΚ θεά μου!

    Μου αρέσει!

    1. Όχι Αριστέα μη μου μελαγχολήσεις!!! 😀 😀 Γιατί το κόβω να ξεσπάς στο διάδρομο ή τα βαράκια και δεν μας παίρνει!!! Άσε μην μου κυλήσεις στα σκληρά!! Να τσακίσεις λέει καμιά πάστα!!!! Αμάν αμάν!!! 😀 😀 Πέρνα τους από σκανάρισμα!! Μην αφήσεις στέρνο,παπούτσι,καλτσούλα άψαχτα!!! Για εκπτώσεις ήμαστε τώρα;;;;; Χαίρομαι που δεν πήγε στράφι η πάσα!! Πάω για μεταγραφή;;;;; Θα πάρω και μπόνους;;;;; Όχι;;;;; Α θα το σκεφτώ αν θα ξαναπαίξω…. Καλό μας σ-κ my princess!!!!! 😀 😀

      Μου αρέσει!

  2. Πού είχες κρυμένο τέτοιο ταλέντο και δε το αναδείκνυες νωρίτερα παρά ξεφλούδιζες τα έρμα δεντράκια;;;;Οχι οτι δε τόκανες καλά,αλλά εδώ κεντάς παιδάκι μου!!!! ΥΠΕΡΟΧΗ!!!
    Σου εύχομαι να σου τύχει ο άντρας των ονείρων σου και να νάναι απο τ ορφανοτροφείο,μόνο μην του έρθει καμιά Χ»βασιλείου με κανένα πακέτο και τότε…χαχαχαχα
    Νάσαι καλά μου φτιαξες τη μέρα,στο τέλος με στρίμωξες,αλλά είχε προλάβει κι άλλη. Γιατί τέτοια πρεμούρα απορώ.Πόσο ακόμα να ξεφτιλιστώ η ύπαντρη;;;;
    Φιλιά πολλά με πολλά θαυμαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Please που λεγε κι η Βασιλειάδου!! Please!!! 😀 Εγώ σεμνό, μετρημένο κοριτσάκι που έμπλεξα με κακιές παρέες!!!! Χαχαχαχαχα!! Να σαι καλά Χαρά μου και χαίρομαι που το απόλαυσες!! Αμήν να βρούμε κανά ορφανούλι!! Από μάνα, ο μπαμπάκας τι φταίει;; Ο καημένος πεθερούλης!!! Χαχαχα!!! 😀 Σε στριμώξαμε,ε;; Ανυπομονώ να σε διαβάσω μπουγαρίνι μου!!! Ε ρε γλέντια!!! Καλό σ-κ!! Μάκια!!!!

      Μου αρέσει!

  3. χαχαχα…εισαι τρελη και παλαβη!!! εχω ριξει το γελιο της αρκουδας διαβαζοντας το 10down!
    λοιπον, οταν βρεις αυτον τον αντρα (επειδη ωραια τα εγραφες),καντον κοινοποιηση προς τα εδω!!!!!φιλουμπες!!!!!!!
    ααα..και ευχαριστω για την προσκληση!ελπιζω να καταφερω να γραψω καποια στιγμη!

    Μου αρέσει!

    1. Σοφάκι μου αποστολή εξετελέσθη!!! 😀 Να γελάμε γιατί χανόμαστε!!! Ε, μας δίνουν και τα καμάρια μας αφορμές!! Δεν μας δίνουν;;; Να μην το κανιβαλίσουμε λιγάκι το θέμα;;; 😀 Αν βρεθεί και συνέλθω η γυναικούλα από το σοκ της ανακάλυψης θα τον κορνιζάρω!! Μπορεί και να τον κλωνοποιήσω μην σου πω, why not!!!!! Φιλάκια κι όποτε έχεις χρόνο άλλαξε τους τα φώτα, μέσω της ανάρτησης βεβαίως βεβαίως!!! 😀

      Μου αρέσει!

  4. Τι υπέροχα πέρασα εδώ ! Τέτοιο ταλέντο που ήσουν κρυμμένο? Αλλά φιλενάδα έκλεψες , είπαμε 10 εσύ έγραψες 110 , Αντε πήραμε το μεγάλο φτυάρι ! Το 1 με έκανε να χαχανίζω μόνη μου!
    Φιλάκια πολλά

    Μου αρέσει!

    1. Α χαίρομαι που πέρασες καλά Νικόλ μου!!! 😀 Λες να το παράκανα με το φτυάρι;;; Ώφου θα μου ξέφυγε!!!! 😀 😀 Πάντως δεν χρειάστηκε να τους σκεφτώ και πολύ τους λόγους!! Τώρα αυτό δεν είναι καλό όμως,ε;; Καλό σ-κ να χεις Νικόλ μου και φιλάκια πολλά πολλά!!!

      Μου αρέσει!

  5. Τι να πω με εφνιδίασες Μαριλένα μου!!!!!!περιμένα ένα βραβείο σαν αυτά που κυκλοφορούν μόνο αυτό δεν περίμενα!!!!!!άσε που πέθανα από τα γέλια!!!!!!να δω τι θα γράψω τώρα!!!φιλάκια!!!!

    Μου αρέσει!

  6. Το απόλυτο ρεσιτάλ σου έφτασε στο απόγειο στο 6 σου και κορυφώθηκε στο τραγούδι, που είναι ένα από τα πολύυυυυυ αγαπημένα μου, αγαπημένη Μαρινέλα!!! Γλυκό Σαββατιάτικο φιλί!! :))))

    Μου αρέσει!

    1. Ρεσιτάλ διαβάζω, απόγεια!! Μάλιστα, μιλάμε για εκτέλεση εκκωφαντική δηλαδή!!!! 😀 Ε, μα πια με αυτούς τους άντρες!!! Συμπεθέεεεεερα (α λα Λαζόπουλος!!!) λατρεμένος ο Γιάννης!!!!! 😀 😀 Φιλάκια πολλά και καλό σ-κ!!!

      Μου αρέσει!

  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΕΡΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ!!!!
    ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΗΚΑΜΕ!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ !!!
    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!!!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΥ ΛΕΣ;
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΣΙΛΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    Μου αρέσει!

    1. 😀 😀 Η διάθεσή μου ήταν άκρως καννιβαλιστική για να γελάσουμε Ρένα μου!!! Όχι ότι δεν έχουμε και τις αφορμές μας!! Οι μανούλες δεν φταίνε! Τις αγαπάμε, αλλά αν υπάρχουν ανησυχητικά σημάδια να μην το ξέρουμε μια ώρα αρχύτερα??? 😀 Εσύ είσαι τέλεια!!! Όνειρο για κάθε νύφη!!! Φιλάκια πολλά και περιμένω τις απαντήσεις σου με καρδιοχτύπι!!! 😀

      Μου αρέσει!

  8. σας χιλιοευχαριστω για την πασα διοτι εγω εξαποανέκαθεν ψαχνομουν εκοβα , έραβα και δεν σας κρυβω πως εκανα η κακουργα και τον υποβολέα σε μερικες φιλιναδες βεβαια σε καλο τους βγήκε αλλλα …… μηπως γίνω κακια πεθερά ???? , Μαριλενακι σκοραρες τελεια την μπαλα της αΑριστεας μας αντε τωρα να σας μελετησω και να ψαχτώ !!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  9. Οπου πάω καί όπου σταθώ,αυτό τό παιχνίδι συνταντώ σέ όλη τήν μπλογκογειτονιά Μαριλένα μου!!!Μιά χαρά τούς στόλισες τούς άντρες!!!Πειράζει πού καί εγώ θέλω Άντυ Γκαρσία????Μήν σφαχτούμε κιόλας!!!!Χά χά!!!!Φιλάκια κοριτσάκι!!!!

    Μου αρέσει!

  10. Ααααα….εσυ εισαι τρελή εντελώς , τι γέλια μπραβο νασαι καλα ,ΞΠαπαμητρου! πως τα ανατκατεψες ολα χα χα χα ….μα γελασα με τη ψυχη μου …μα να διαλέξεις και μανα ? αλλο τι θα ζητησουμε Χριστε μου, αχ καλο μου εκανε αυτο , φιλακια παρα πολλα !!!

    Μου αρέσει!

  11. » Γοητευτικός ένστολος, προσηλωμένος στα ιερά ήθη της οικογένειας και δει στη μητέρα του, με αντιμεταναστευτική δράση & βαρύ (το δεξί κυρίως) χέρι, στην πλάτη μπουκλωτός (100% μαλλί) & στο στέρνο δασωτός με φακαντόρο 18άρα μασίφ, αναζητά μανούλι, αναλόγων προσόντων. Η έλλειψη τριχοφυίας θα εκτιμηθεί δεόντως. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις».
    Μάνθος (ή όπως με λένε αυτές που με γνώρισαν, ο άντρας «Πάθος»)

    Μου αρέσει!

  12. Απολαυστικότατη!!!!
    Άντρα που θα βρεις δεν ξέρω…. με τέτοιες προδιαγραφές νομίζω πως δεν κατασκευάζονται….
    μόνο ένας συνδυασμός ίσως να σου ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις…. και από πεθερά… καλύτερα ορφανό να το πάρεις το αγόρι…

    Μου αρέσει!

  13. Χαχαχαχα!! «γλυκέ μου γκρικ λόβερ με τρούχα για πουλόβερ» Χαχαχαχα!!
    Δεν υπάρχεις λέμε!! Καταπληκτική παρουσίαση και αρκετά αστεία (ψιλοσοβαρή) αντιμετώπιση του θέματος!!
    Σου εύχομαι να βρεις κάποιον όπως τον θες, φυσικά προσοχή στην πεθερά.. γιατί μπορεί να κάνει όοοοοοοολη τη ζημιά!! :Ρ
    Φιλάκια και καλό βραδάκι Μαριλένα μου!

    Μου αρέσει!

  14. Καλά είσαι απίθανη!!! Γέλασε το χειλάκι μου με όσα έγραψες!! Η φάση είναι ότι συμφωνούμε οι περισσότερες με όσα γράφεις!!! Ε, λοιπόν σου εύχομαι να βγεις από το σπίτι σου και να σκοντάψεις (κυριολεκτικά) επάνω στον άντρα των ονείρων σου.Ψιθυρίζεται ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας !!!! Όσο και να κρύβονται δεν την γλιτώνουν!!! Οι ατάκες σου φοβερές!!!! Μου κάνεις πάσα το παιχνίδι, σ’ ευχαριστώ γι’αυτό. Θέλει σκέψη το πράμα!!! Αν μπορέσω θα το συνεχίσω κι εγώ!!!! Φιλιά, καλή εβδομάδα!!!

    Μου αρέσει!

  15. Εγώ από την άλλη θέλω να πληρώνει στις εξόδους. Όχι πως ενίοτε δε θα πληρώσω κι εγώ, αλλά το να μην κάνει κίνηση να διαθέσει χρήματα, το θεωρώ τραγική ασέβεια προς το πρόσωπό μου…
    Κατά τα άλλα, μια χαρά τα λες!!! Χειμαρρώδης!!! αχαχαχα! 😀 😀 😀

    Μου αρέσει!

  16. Μαριλένα μου, με έκανες και γέλασα!!!! 🙂
    Καταπληκτικός και καυστικός ο τρόπος που γράφεις!!!Σε πολλά από αυτά που γράφεις, συμφωνώ μαζί σου!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ-πολύ για την πρόσκληση!!!! 🙂
    Να είσαι καλά φίλη μου!!!!! Καλή εβδομάδα!!!!! Φιλάκια πολλά!!!

    Μου αρέσει!

  17. Καλά μας τρέλανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα πιο πολλά με κάλυψες απόλυτα! Θαύμασα το χιούμορ σου και τις σπιρτόζικες απαντήσεις σου!!!!!!!!!!Τι θα κάνω εγώ που δεν το έχω στο γράψιμο!!!!!!!!!!!!!!!! Και χρόνος πουθενά!!!!!!! Ευχαριστώ πάντως, μόλις βρώ χρόνο θα το προσπαθήσω! Φιλάκια πολλά!

    Μου αρέσει!

    1. Καλησπέρα χρηχα και καλώς όρισες! Κι εγώ εδώ ήμουν καλέ, κάπου , εδώ γύρω!! 🙂 🙂 Χαχαχα!! Και δεκτά κι επαυξάνεις; Ύποπτο!! 🙂 Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη! Καλό σου βράδυ και καλό σ/κ να χεις!!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε