ebook · πρόσκληση λογοτεχνική · ποιήματα · βιβλίο

«25th hour» project – e-book!

image

 

Ήταν καλοκαιράκι του 2014 όταν είχα στείλει την συμμετοχή μου σε μια ιδιαίτερη λογοτεχνική πρόσκληση του Γιώργο Ιατρίδη, το 25th hour project!

Ενα λογοτεχνικό εγχείρημα που όπως γράφει κι ο Γιώργος: «η θεματική των ιστοριών είναι ελεύθερη, όμως υπάρχει ένα δεδομένο για όλους, ο τίτλος! Όλες οι ιστορίες πρέπει να έχουν τον εξής τίτλο: “25η ώρα”. Η ολοκλήρωση αυτού του πρωτότυπου έργου θα διαρκέσει ανάλογα με τις συμμετοχές σας. Ονειρικός σκοπός είναι να ανεβαίνει κάθε μέρα κι από ένα κείμενο, από διαφορετικό συγγραφέα, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Το “25th hour” project ήταν ένα λογοτεχνικό εγχείρημα που διήρκησε από τις 15 Μαΐου 2014 μέχρι και τις 14 Μαΐου 2015. Η διάθεση του project αυτού ήταν να ανεβαίνει κάθε μία μέρα και ένα κείμενο από διαφορετικό συγγραφέα. Γεννήθηκαν δηλαδή ιστορίες, διηγήματα, στίχοι, ποιήματα, παραμύθια, με έναν ίδιο τίτλο: 25η ώρα. Γράφτηκαν δηλαδή 365 κείμενα για μια “έννοια” που ουσιαστικά δεν υπάρχει!  Από σήμερα λοιπόν, το “25thhour” project γίνεται ebook

Παρακάτω ακολουθεί το link για δωρεάν κατέβασμα:
www.updot.gr/2016/03/10/25th-hour/

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Γιώργο, εμπνευστή της ιδέας, για την πρόσκληση και προτροπή του καθώς και την φιλοξενία του στον διαδικτυακό του χώρο και πλέον και στο e-book!! Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, θα διαβάσετε πολύ όμορφα κείμενα, ποιήματα και πεζά και θα ανταμώσετε και συμμετοχές από πολλούς φίλους bloggers που κατέθεσαν την δική τους έμπνευση περί της 25ης ώρας!! 

Καλή ανάγνωση σε όλους και αν το επιθυμείτε μπορείτε ακόμα να στέλνετε συμμετοχές ή να διαβάζετε και στα νέα λογοτεχνικά projects του Γιώργου:

Το γραμμόφωνο http://grammophono.tumblr.com/info

Inner http://inner.gr/about

7 σκέψεις σχετικά με το “«25th hour» project – e-book!

  1. Όπως πάντα οι εμπνεύσεις σας και η δική σου σφραγίδα Μαριλένα….! πλέον έχω συνηθίσει στην ποιότητά σου και στο «τρύπωμά» σου σε όμορφες αντίστοιχες δημιουργικές πρωτοβουλίες.
    Το κρατώ για τα …περαιτέρω.
    Καλό σου βράδυ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε