decoupage · giveaway · πεταλούδες · σκέψεις · δωράκια · ευχές · κρακελέ · καλαπόδι

Με το δεξί στο νηπιαγωγείο!!

 

Καλημέεεεερα κόσμε!!! Μπορεί τα σχολειά και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα τούτης της ταλαίπωρης χώρας να ανοίγουν Σεπτέμβρη όμως σήμερα ετοιμάσου με το δεξί να κάνουμε γκράντε είσοδο καθότι έφτασε η πολυπόθητη στιγμή που ανοίγουμε φτερά κι ετοιμαζόμαστε να κοινωνικοποιηθούμε ακόμα περισσότερο!! Γίναμε πέντε και όπως όλα τα πεντάχρονα ήμαστε έτοιμα για το νηπιαγωγείο της γειτονιάς!!! Χαμός θα γίνει!! 🙂

Εντάξει και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες γίναμε 5 λέμε!! Εδώ, το blog μάνα μου εννοώ!! Πότε περάσαν 5 χρόνια μην με ρωτάς, άπαξ κι ο χρόνος καλπάζει κλόπ κλόπ άντε γεια!! Τρέχα κυνήγα τον κι αν τον φτάσεις πες μου!! Κι επειδή πέρσυ τέτοια μέρα είχα κατεβάσει ρολά ε είπα φέτο να σελεμπρέιτ με δόξα και τιμή κυρία Κοκοβίκου μου και με όλες τις επισημότητες που απαιτεί το γκράντε αυτό γεγονότο!!

Είμαι σίγουρη σου λέω κόσμε αυτήν την στιγμή ή αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που ρθες στον κόσμο μου ή αναρωτιέσαι πόσο υπερτυχερός στάθηκες όλα αυτά τα χρόνια που με συναναστρέφεσαι!! Όπως και να χει μην ντρέπεσαι κι εκφράσου λεύτερα!! Μια ζωή την έχομεν γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!

Να εδώ φορέσαμε τα καλά μας κι ήμαστε έτοιμοι για υποδοχές, αγκαλιές κι ευχές!! Μόνο μην σμπρώχνεστε, ένας ένας!!

 

Κι επειδή είπαμε, νηπιαγωγείο είναι αυτό, ανυπομονώ να δω ο χρόνος αυτός πόσο διδακτικός, κοινωνικός και παιχνιδιάρης θα ναι γιατί από του χρόνου ούι μάνα μ τα κεφάλια μέσα, τουτέστι δημοτικό!! Α παπα!! Αλλά μέχρι τότε βλέπουμε!! 😉 😉

Κι όπως λέει κι ο τίτλος, με το δεξί στο νηπιαγωγείο!! Και τι δεξί!! 40 νούμερο, ξύλινο, ξώφτερνο και ντεκουπαρισμένο κρακελέ!! Ολέ!! Τουτέστι αφού ουί γκόνα σελεμπρέι θα έχει και giveaway!! Ένα δεξί καλαπόδι θα αριβάρει από βδομάδα σπίτι σου αν είσαι τυχερός, να χεις να θυμάσαι την πρώτη μου μέρα στο νήπειο!!

 

 

Κι αν ακόμα δεν μπήκες στο χιουμοριστικό πνεύμα της ανάρτησης ιτς οκ, θα σαι καινούργιος εδώ ή θα ξέχασες ότι έχω κι από αυτό!! 😉 Γενικώς κι ειδικώς σε ευχαριστώ εσένα, εσένα κι εσένα που είσαι εδώ όλα αυτά τα χρόνια!! Στα αστεία μου, στα δύσκολα μου, στα εύκολα μου, στα δημιουργικά μου, στα εμπνευσμένα δημιουργικά μου, στα στέρφα μου, στα εντελώς παντελώς ανέμπνευστα στέρφα μου, στα περίεργα μου, στα σκοτεινά και στα φωτεινά μου!! Δεν είναι εύκολες οι εξ αποστάσεως σχέσεις μάνα μου!!

Σε ε υ χ α ρ ι σ τ ώ εσένα πάνω από όλα που είσαι εδώ με την καρδιά σου!! 

Και μην νομίζεις πως δεν είναι αμοιβαίο!! Έχω κάνει απόθεμα όλα αυτά τα χρόνια στην γειτονιά μας από όμορφες περιπλανήσεις, ενδιαφέρουσες εξορμήσεις, πανέξυπνες εμπνεύσεις, συγκινητικές συναπαντήσεις, πολύτιμες φιλίες!! Σε ε υ χ α ρ ι σ τ ώ για όλα!! Still counting!! 😉

Till web do us apart!! Ή αλλιώς μέχρι να πέσει το διαδίκτυο!! Οκ κρύο χούμορ!! Χαχαχαχαχα!! Φιλιά κι αγάπη ολούθε!!! Να σαι καλά κόσμε!!! ❤ ❤ πολύ!!! 

12 σκέψεις σχετικά με το “Με το δεξί στο νηπιαγωγείο!!

  1. Αχ βρε Μαριλένα μου με τις ομορφιές και τη λεπτότητά σου….!
    Πέντε χρόνια λοιπόν ε ; γεννέθλια στο σπιτικό σου εδώ. Ευλογημένο και δημιουργικό κορίτσι μου. Πάντα αποτελεί για μας ένα στέκι που θα ξαποστάσουμε λιγάκι στη δροσιά του, στην τρυφεροτητα και στο χρώμα του.
    Πάντα να το χαίρεσαι και εσύ και εμείς και πάντα να δημιουργείς.
    Τις ευχές και τα φιλιά μου.

    Μου αρέσει!

  2. Γενικώς και ειδικώς άλλα περίμενα να διαβάσω , λέω έχει παιδάκι κανονικό το Μαριλενάκι μας και δεν το ξέρω !!!Μα και τούτο το πεντάχρονο σάμπως δεν είναι παιδί και χωρίς αντιρρήσεις κτλ ;;Και μάλιστα με βαρύ φορτίο κάθεται ασάλευτο το δόλιο !!
    Σαν δροσερό νεράκι τα λόγια σου , ένα τρυφερό συναπάντημα τα γραπτά σου !!
    Να είσαι καλά κοριτσάκι μου και να συνεχίζεις με το πλούσιο απόθεμα της ψυχής σου
    Φιλάκια πολλά και γιορτινά !!

    Μου αρέσει!

  3. Μαριλένα μου, πόσο φαίνεται η χαρά σου που θα πάς στο νηπιαγωγείο…χα χα χα!!!
    Τά έκλεισες βρε κι΄όλας τα πέντε? ‘Αντε, καλή πρόοδο, σου εύχομαι!!!!
    Πολύχρονο το μπλογκοσπιτάκι σου, και πάντα με ωραίες δημιουργίες και ωραία κείμενα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    Μου αρέσει!

  4. Αλλου πήγε το μυαλό μου για να είμαι ειλικρινής Μαριλένα μου,σε δουλειά. Χρόνια πολλά και καλα γεμάτα με πολλές και όμορφες εμπνεύσεις που θα τις υλοποιήσεις όπως εσύ μόνο ξέρεις!

    Μου αρέσει!

  5. Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο μπλογκοσπιτάκι σου Μαριλένα μου!
    Να είσαι καλά και να εκφράζεις τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες που είναι πολυδιάστατες και μοναδικές. Φιλιά πολλά!

    Μου αρέσει!

  6. Καλέ Μαρινελάκι μου πότε έγινες κι όλας 5 χρονών; και τωρα για να τα πούμε θα πας δημοτικό!!! θα είσαι σαν να λέμε μια σπουδαγμένη ε;…πω..πω.. πως μεγάλωσες τόσο βρε αγάπη μου!!!
    Κανόνισε να είσαι εδώ μέχρι τα εκατό και να πληκτρολογείς ακόμα τα όμορφα σου άντε και τα άσκημα σου !! να περνάς πάντα όμορφα ότι και να κάνεις η ευχή μου…καλό υπόλοιπο καλοκαιράκι Μαριλένα μου
    φιλάκιααααααα!! 🙂 ❤

    Μου αρέσει!

  7. Με το καλό στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο και καλές σπουδές!!! Να τα εκατοστήσει το μπλογκ σου, Μαριλένα μου. Άντε και σε διδακτορικό!

    Μου αρέσει!

  8. Σου εύχομαι πάντα να έχεις επιτυχίες Μαριλένα μου και το αστείρευτο χιούμορ σου να μας συντροφεύει φορ έβερ που λένε και στο χωριό μου.
    Φιλάκια πολλά!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε