πηλός · τριαντάφυλλα · χειροποίητο φόρεμα · χειροποίητο αγαλματάκι

Κοπέλα από πηλό 💃

Αυτό το καλοκαίρι όπως σας έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση, ήμουν φουλ σε κίνηση λόγω της δουλειάς, αλλά με πείσμα και θέληση η δημιουργία κι η έμπνευση δεν πήγαν πίσω! Η αλήθεια είναι έχω ανάγκη από ξεκούραση αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν ακόμα όσο θα θελα.. Σύντομα αρχίζουν κι άλλα όμορφα και δημιουργικά πράγματα όμως που τουλάχιστον θα ναι μια ανάταση ψυχική!! Θα σας μιλήσω αργότερα γι αυτά!!

Την αγάπη μου για το χειροποίητο την έχω εκφράσει άπειρες φορές εδώ, κι όσο μου δίνεται η ευκαιρία θα την εξερευνώ και θα πειραματίζομαι!! Φοβερό και τρομερό το decoupage, φοβερό και τρομερό το powertex αλλά κι ο λατρεμένος μου πηλούλης δεν πάει πίσω!!

Με το που μπήκε το καλοκαιράκι και βρήκα την ευκαιρία, συμμετείχα σε ένα ολιγόωρο μάθημα κεραμεικής κι έφτιαξα ένα επιτοίχιο διακοσμητικό από πηλό!! Διάλεξα το σχέδιο που μου άρεσε περισσότερο και σιγά σιγά η κοπέλα μου πήρε σάρκα κι οστά!!

 

 

Μαλλάκια μακρυά, καπελίνο, φρου φρου, φορεματάκι και βουαλά!! Έτοιμη και περιμένει να στεγνώσει ο πηλός για να βαφτεί και να γίνει μια καθώς πρέπει δεσποινιδούλα!!

 

 

Μετά πήραν φωτιά τα χρώματα και τα βερνίκια και ήμουν τόσο μα τόσο χαρούμενη!! Χρειάστηκε βέβαια να περιμένω ώωωρες να στεγνώσει ο πηλός και το βάψιμο έγινε στο σπίτι αλλά το αποτέλεσμα το καταχάρηκα!!

 

 

 

 

Καλή βδομάδα να έχουμε!! Καλή αρχή σε ότι καινούριο αρχίζει!! Όσο μπορείτε να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και να έχετε γύρω σας ανθρώπους θετικούς κι αισιόδοξους!! Αρκετοί κάνουν την γκρίνια και την μίρλα σημαία τους και πορεύονται έτσι. Μακρυά από τοξικά άτομα κι αν τυχόν είσαι εσύ ή εγώ, κάνε κάτι γι αυτό!!! Σας φιλώ! 😘🦋

10 σκέψεις σχετικά με το “Κοπέλα από πηλό 💃

  1. Μπράβο βρε Μαριλένα μου….! Εξαιρετικό…! πολύ ωραία δημιουργία ντυμένη με χρώματα γαλήνια που ξεχωρίζουν. Χαίρομαι που λατρεύεις τη δημιουργία και την ζεις βήμα προς βήμα. Είναι ότι καλύτερο αυτό. Σου εύχομαι καινούργια μονοπάτια.
    Τα φιλιά μου.

    Μου αρέσει!

  2. Καλησπέρα αγαπημένη μου Μαριλενα!
    Ποσο όμορφη η πήλινη δημιουργία σου!!
    Μου αρέσουν παρα πολυ τα χρώματα που την έντυσες!
    Σίγουρα θα σε ενθουσίασε η νέα σου εμπειρία σου με τον πηλό!
    Καλη συνέχεια και Καλη εβδομαδα!Πολλα φιλακια!

    Μου αρέσει!

  3. Καλημέρα Μαριλένα μου
    χαίρομαι ιδιαίτερα που μαζί με τη δουλειά ασχολείσαι και με όσα αγαπάς, όποτε βέβαια αυτό είναι εφικτό
    η γυναίκα έγινε υπέροχη, πανέμορφη και αισθησιακή
    θα μπορούσα να τη φανταστώ να χορεύει φλαμένγκο

    καλό φθινόπωρο
    φιλια πολλα

    Μου αρέσει!

  4. Οταν λεμε δημιουργούμε Μαριλενα μου ειναι αυτό ακριβώς που εκανες .. και θα κανεις οτι σου αρεσει.. το αποτελεσμα σε αποζειμειωνει για την ωρα που αφιερωσες στην κοπελα σου.. σκεψου οτι απο ενα κοματι πηλό τι δημιούργησες!! και να χαρεις γιατί όχι!! αυτό είναι ευχαριστηση και πληροτητα για ότι ομορφο κανουμε…και λιγες ατελειες να εχει δεν μας πειραζει .. εξαλλου .. η προσπαθεια μετραει πανω απο όλα…!!
    Να περνας ομορφα να χαιρεσαι παντα για οτι κανεις..και μακρυα.. απο μεμψιμηρίες κοριτσι μου! οπου χαμόγελα να πηγαινεις!!! καλο υπολοιπο Σεπτεμβρη!!φιλακιαααα!!

    Μου αρέσει!

  5. Υπέροχη αρχή έκανες Μαριλένα μου. Η κοπέλα σου στην αρχική της μορφή μου θυμίζει τα πήλινα που έβαζαν για διακόσμηση στα παλιά σπίτια. Καλή συνέχεια σου εύχομαι!

    Μου αρέσει!

  6. Πολύ όμορφη δημιουργία!! Με χρώμα, με κίνηση, τέλεια!
    Δεν εχω ιδιαιτερες γνώσεις στον πηλό, αλλά πάντα με γοήτευε η διαδικασία να πλάθεις μια μάζα και να της δίνεις μορφή, σχεδόν ζωή!
    Φιλιά Μαριλάνα μου, καλό ΣΚ!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε