Χριστουγεννιάτικα · δωράκια · secret santa swap

🎅Secret Santa 2022!!

It’s the most wonderful time of the year!!! 🎅🎁🧸Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!! Έφτασε η ώρα για την μυστική μας ανταλλαγή!! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ δεν έχω μπει ακόμα σε χριστουγεννιάτικο mood αλλά τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!!😉😆

Φέτος μπήκαμε στα 11 χρόνια της μυστικής μας ανταλλαγής!! Τι χαρά!! 🧸🍬 Από σήμερα και μέχρι και την Τετάρτη στις 30 του Νοέμβρη δηλώνουμε συμμετοχή για το καθιερωμένο μας χριστουγεννιάτικο παιχνίδι!!

 

🎅🎁 Secret Santa 2022!!

  • Η συμμετοχή είναι μέχρι και Τετάρτη 30 Νοέμβρη
  • Τα δώρα τα στέλνουμε όλοι χωρίς εξαίρεση συστημένα στους παραλήπτες καθώς αρκετές φορές έχουν χαθεί δώρα. Οπότε πλέον όποιος επιθυμεί να συμμετέχει θα αποστέλλει μόνο συστημένο το δώρο του.
  • Το επιθυμητό είναι να χουν σταλεί και να χουν παραληφθεί όλα τα δώρα από τους Secret Santas, εσάς δηλαδή, μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων!!
  • Σημαντικό είναι και να γνωρίσουμε τον υποψήφιο παραλήπτη του δώρου μας και φυσικά να δείξει κι εκείνος την εκτίμησή του ευχαριστώντας τον αποστολέα!! Είναι τόσο αυτονόητο το να κάνει μια επίσκεψη και να ευχαριστήσει τον αποστολέα.. Γι αυτό σας παρακαλώ όταν παραλάβετε το δώρο σας να αναρτήσετε άμεσα και φυσικά ο αποστολέας του ας κάνει μια επίσκεψη στην ανάρτηση!!

 

Κανόνες συμμετοχής

  1. Συμμετέχουν μόνο bloggers που διαμένουν εντός Ελλάδας. Η συμμετοχή απλή. Πρέπει να έχετε blog και να αφήσετε εδώ το σχόλιό σας. (Ο λόγος που δεν συμμετέχουν bloggers κι από άλλες χώρες είναι γιατί δυστυχώς είχαν χαθεί αρκετά δώρα σε προηγούμενες ανταλλαγές κι ήταν κάτι που δυσαρέστησε πολύ και αποστολείς και παραλήπτες.)
  2. Ο διοργανωτής , αφού βγει ο τελικός αριθμός συμμετοχών, κληρώνει ποιος θα ανταλλάξει δώρο με ποιον! Δεν το ανακοινώνει φανερά σε όλους!! Αλλιώς τι secret swap θα ήτανε;;;; 😇 Στέλνει mail στον καθένα ξεχωριστά και του αποκαλύπτει σε ποιον θα στείλει το δώρο του. Εννοείται κι ότι όποιος μαθαίνει το μυστικό του ταίρι το κρατά κρυφό!! Για να χουμε σασπένς!! 
  3. Ο κάθε blogger φτιάχνει κάτι χειροποίητο. Είτε decoupage,είτε ζωγραφική, είτε κάρτα, είτε κόσμημα,είτε πλεκτό. Ότι μα ότι θέλει!! Σε περίπτωση που εξαντλήσετε το ενδεχόμενο του χειροποίητου, τότε δεν πειράζει να είναι κι αγοραστό. Δεν μας αποκαλύπτετε ποτέ όμως ούτε τι δώρο φτιάχνετε ούτε σε ποιον τελικά θα σας κληρωθεί να το στείλετε!
  4. Η διορία συμμετοχής είναι μέχρι και τις 30 Νοέμβρη. Μπορείτε να βάλετε το banner του secret swap μας στα blogs σας κι έτσι θα το δουν κι άλλοι για να συμμετέχουν!
  5. 1 Δεκέμβρη θα κάνω την μυστική κλήρωση κι αφού στείλω στον καθένα την διεύθυνση που πρέπει να στείλει το δώρο του, θα μπορείτε εννοείται πριν τα Χριστούγεννα να στείλετε ωραιότατο πακέτο το δωράκι σας στο μυστικό σας ταίρι!!
  6. Ο αποστολέας ετοιμάζει μυστικά το δώρο του και δεν αποκαλύπτει καθόλου ούτε τι φτιάχνει ούτε για ποιον. 😇😇Το δώρο το δείχνει ο παραλήπτης στο δικό του blog αφού φυσικά ευχαριστήσει τον αποστολέα. Γι αυτό και πάντα στέλνουμε επώνυμα τα δώρα, γράφοντας και το όνομα του blog μας, για να ξέρει ο καθένας από ποιον παραλαμβάνει!!

 

Εύχομαι και φέτος να το διασκεδάσουμε, να χαρούμε, πάνω από όλα να ήμαστε σίγουροι για την συμμετοχή μας , να δεσμευτούμε στον εαυτό μας ότι θα ανταποκριθούμε να πάρει το δωράκι του το μυστικό μας ταίρι!! Φυσικά άνθρωποι ήμαστε, αλλά ας μην στεναχωρήσουμε άθελά μας και Χριστουγεννιάτικα κιόλας κάποιον που περιμένει το δώρο του με ανυπομονησία!! Μπορείτε να βάλετε το banner στα blogs σας για να μάθουν κι άλλοι την ανταλλαγή μας!

Μην ξεχνάτε ότι όσοι δηλώσετε συμμετοχή  θα σας ζητήσω την διεύθυνσή σας μέσω mail  (marilenartspot@gmail.com) και μετά την μυστική κλήρωση που θα κάνω θα δώσω στον καθένα εμπιστευτικά την διεύθυνση του ατόμου που θα πρέπει να του στείλει το δώρο του!! 😇

Επειδή ξέρω ότι είναι δύσκολο για αρκετούς ή και για όλους μας να ξέρει κάποιος που δεν μας γνωρίζει καλά την διεύθυνση του σπιτιού μας  παρακαλώ πολύ , μα πολύ πολύ όμως, σας εφιστώ προσοχή κι εχεμύθεια με τα στοιχεία που μας εμπιστεύτηκε η μυστική μας φίλη blogger!! Να ξέρετε ότι και φέτος, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα διαγράψω όλων σας τα mail με τα στοιχεία για να μην υπάρχει κάποιο θέμα!!😇

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ που όλα αυτά τα χρόνια είστε εδώ και στηρίζετε με θέρμη την μυστική μας ανταλλαγή!! Εύχομαι ολόψυχα να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε με κέφι και αγάπη τα δωράκια μας και να ευχαριστηθούμε την ανταλλαγή μας και φέτος! Φιλάκια πολλά , καλή μας επιτυχία και συνεργασία κι ότι απορία έχετε μην διστάσετε, έχω ξαναπεί ότι διανυκτερεύω!!!!😘

7 σκέψεις σχετικά με το “🎅Secret Santa 2022!!

  1. Μαριλένα μου, χαίρομαι που φέτος βλέπω εγκαίρως την ανάρτησή σου και μπορώ να συμμετέχω στο αγαπημένο Secret Santa. Πέρυσι το έχασα. Λοιπόν, βάλε με στη λίστα, ΟΚ? Πολλά πολλά φιλιά, φίλη μου. Θα περιμένω με αγωνία να μάθω το ταίρι μου.

    Μου αρέσει!

  2. Και βέβαια είμαι παρόν Μαριλένα μου στο Secret Santa και φέτος , θα χαρώ να πάρω μέρος και βέβαια θα περιμένω να μάθω τον δικό μου μυστικό Αι Βασίλη με αγωνία.
    Να είσαι καλά φίλη μου να κάνεις ότι αγαπάς φιλιάααα 😍

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.