decoupage · τεχνική παλαίωσης · δωράκια · κρακελέ · μπουκάλια · μουσική · video

Shabby decoupage σε μπουκάλια

Καλημέρα σε όλους φίλοι  μου! Αυτές τις μέρες εκτός του να ενημερώνομαι από παντού και το εννοώ από παντού, για τα καθέκαστα, έπιασα πάλι τα δημιουργικά μου. Προμηθεύτηκα υλικά, ξετρύπωσα και μια αρμαθιά μπουκάλια, που είναι η αλήθεια είχα καιρό να πιάσω και βουρ επί το έργον!

Δυο μπουκάλια shabby, με decoupage κι άφθονο pittorico, κορδέλες, παλαίωση και κρακελέ, έχουν φύγει ως αντιδώρισμα σε δυο ευγενικές υπάρξεις!

Να στε όλοι καλά και συνεχίζουμε να πιανόμαστε από όπου μπορούμε για να αντέχουμε! Μακριά από εύκολα και παχιά λόγια, μακριά από πράξεις εκδίκησης (είδα χθες πάλι σπάσανε και κάψανε , συγχαρήκια σας ρε καλόπαιδα), μακριά από μεμψιμοιρίες (έχω βαρεθεί να βλέπω φωτό με αγάλματα  του Δαυίδ κι ανοιγμένες μύτες, έλεος δηλαδή).. Ημαστε όλοι μαζί σε αυτήν την κατάσταση και μόνο μαζί θα την βγάλουμε!! Σας φιλώ με ένα λατρεμένο μου κομμάτι που συνέχεια γυροφέρνω στο μυαλό τελευταία!!

είναι που ήθελα όταν έρθεις να φωταγωγήσω και τώρα το σβήνουμε για οικονομία και που αδυνατώ στην παρούσα φάση να σου χαρίσω εκείνο το προάστιο που πήγαινε με τα μάτια σου- δε βαριέσαι όμως,έτσι κι αλλιώς δική σου είναι η πόλη κι όλα τα κινητά κι ακίνητα σε υπακούουν γιατί είσαι ο πιο όμορφος κι ο πιο τρυφερός κι αυτά έχουν αξία και θα γελάμε και θα πετάμε πάνω απ’τα κτίρια και θα σκάει ο καπιταλιζμός απ’τη ζήλεια του που τόσα τάλαρα έσταξε κι ούτε ένα θαύμα μισοτιμής δε μπόρεσε ν’αγοράσει

Γλυκερία Μπασδέκη

4 σκέψεις σχετικά με το “Shabby decoupage σε μπουκάλια

  1. Κι όσο τα ζόμπι κάνουν επέλαση εμείς θα συνεχίσουμε να πιανόμαστε από όσα μας δίνουν δύναμη, γιατί πρέπει να αντέξουμε!
    Υπέροχα τα μπουκάλια σου!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε