Χριστουγεννιάτικα · δωράκια · secret santa swap

Secret Santa 🎅🎁 2019 ~ Η λίστα της μυστικής Χριστουγεννιάτικης ανταλλαγής

Σχετική εικόνα

 

 

 

 

Καλησπέρα φίλοι μου!! Ξεκινά επισήμως η όγδοη μυστική μας ανταλλαγή!! Συνολικά συμμετέχουν 14 φίλοι bloggers μαζί με εμένα!! Την μυστική κλήρωση την έκανα πριν λίγη ώρα, οπότε σιγά σιγά στέλνω στο mail του καθένα, την διεύθυνση που θα πρέπει να αποστείλετε το δωράκι σας!! 🎅🎁🎁 Τα ονόματα είναι με την σειρά που αφήσατε σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτηση καθώς και στο mail.

Μην ξεχνάτε όσοι φίλοι δεν μου στείλατε τα στοιχεία σας το mail μου είναι : marilenartspot@gmail.com

Επισκεφτείτε τα blogs να πάρετε και μια ιδέα του ποιος (μπορεί να) είναι ο μυστικός σας αγιοβασίλης, να μαντέψετε τι θα μπορούσε να του αρέσει!!

 

Η λίστα με τις συμμετοχές:

  1. Κάτια: http://katitimou.blogspot.gr/
  2. Giannis Pit: https://popsicleshandcrafts.blogspot.com/
  3. Χριστίνα Ανδρομέδα: https://christipetaloti.blogspot.com/
  4. Ρούλα: http://smaragdenia-roula.blogspot.gr/
  5. Ρένα: http://diaheiros.blogspot.gr/
  6. Αριάδνη: http://mononai.blogspot.com/
  7. Αλεξάνδρα: http://abuttononthemoon.blogspot.gr/
  8. Άννα: http://kloanna.blogspot.gr/
  9. Κική: http://ekfrastite.blogspot.gr/
  10. Paloma: http://palomita-in-stars.blogspot.com/
  11. Νικόλ: http://dimiourgiesstoxeri.blogspot.gr/
  12. Ιωάννα: https://mpiskotoupoli.blogspot.com/
  13. Μαριάννα: http://onirokosmos-art.blogspot.gr/
  14. Μαριλένα: https://marilenaspotofart.wordpress.com/

 

 

Στα sos της μυστικής μας ανταλλαγής θα σας αναφέρω και πάλι τα εξής:

  • Έχουμε οπωσδήποτε στο μυαλό μας ότι είναι μυστική!! Δεν θα αναρτήσουμε στο δικό μας blog ούτε τι δώρο ετοιμάζουμε αλλά ούτε και για ποιον το ετοιμάζουμε!! Αλλιώς τι έκπληξη θα ναι μετά;;;😉
  • Το δώρο μας δεν το στέλνουμε ανώνυμα!! Ο παραλήπτης πρέπει να γνωρίζει, είτε από τον φάκελο είτε μέσα σε μια καρτούλα από ποιον παραλαμβάνει το δώρο του!! Σας το αναφέρω  γιατί αρκετοί παραλήπτες έψαχναν να βρούνε τον αποστολέα και το blog του!! Οπότε αναγράφουμε και το όνομα ή το ψευδώνυμό μας και το blog μας στον παραλήπτη!! Ειδικά αν είναι και κάποιος που μόλις γνωρίσαμε!!
  • Το δώρο μην σας αγχώνει!! Μπορεί να ναι κάτι χειροποίητο ή κάτι αγοραστό!! Σημασία έχει να χαρείτε με την δημιουργία ή την αγορά του και να το προσφέρετε με την αγάπη σας και την φροντίδα σας!! Η χαρά του παραλήπτη θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω!!
  • Ο παραλήπτης όταν λάβει το δωράκι του, θα πρέπει άμεσα να κάνει και σχετική ανάρτηση στο δικό του blog!! Δηλαδή θα μας παρουσιάσει με φωτογραφίες το δώρο που παρέλαβε από τον μυστικό του αγιοβασίλη και φυσικά θα μας τον αναφέρει (απλά το όνομά του ή το ψευδώνυμό του!!) καθώς και το blog του και θα τον ευχαριστήσει!! Οσο απλό κι αν σας φαίνεται η χαρά του αποστολέα δεν περιγράφεται γι αυτό και προσωπικά σας παρακαλώ να μην αμελήσετε αυτό το στάδιο της ανταλλαγής μας!!🙂Και φυσικά καλό θα ήταν κι ο αποστολέας να περάσει να αφήσει κι ένα σχόλιο στην σχετική ανάρτηση του παραλήπτη του δώρου του!! Σας το τονίζω γιατί σε προηγούμενες ανταλλαγές είτε κάποιοι δεν έκαναν την ανάρτηση είτε αρκετοί δεν επισκέφτηκαν τους παραλήπτες των δώρων τους στις σχετικές αναρτήσεις κι αυτό στεναχώρησε τους φίλους bloggers!! Ας μην στεναχωρήσουμε λοιπόν κάποιον άθελά μας και μάλιστα στις γιορτές!!
  • Προτείνω για να μην έχουμε θέματα με τα ταχυδρομεία, (καθώς είχαμε πολλές καθυστερήσεις λόγω εορτών τα προηγούμενα χρόνια) να σταλούν τα δώρα όλα πριν τις γιορτές κι οπωσδήποτε συστημένα για να υπάρχει αριθμός παραστατικού!!
  • Και κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, επειδή ξέρω ότι είναι δύσκολο, κι όσο να ναι είναι κάπως για αρκετούς ή και για όλους μας, να ξέρει κάποιος που δεν μας γνωρίζει καλά, την διεύθυνση του σπιτιού μας  παρακαλώ πολύ , σας εφιστώ προσοχή κι εχεμύθεια με τα στοιχεία που μας εμπιστεύτηκε ο μυστικός μας blogger!!

 

Σας ευχαριστώ όλους μα όλους μέσα από την καρδιά μου που για ακόμα μια χρονιά στηρίζετε την ανταλλαγή μας με κέφι κι ενθουσιασμό!! ❤❤ Εύχομαι να απολαύσουμε όλοι αυτήν την γιορτινή ανταλλαγή, να δημιουργήσουμε, να δεχτούμε  και να προσφέρουμε με αγάπη τα δωράκια μας!! Και του χρόνου, με το καλό, με υγεία και χαμόγελα για όλους!! Καλή μας επιτυχία!! Σας φιλώ!! 🎅🎄🎁😘

 

Αποτέλεσμα εικόνας για keep calm secret santa

8 σκέψεις σχετικά με το “Secret Santa 🎅🎁 2019 ~ Η λίστα της μυστικής Χριστουγεννιάτικης ανταλλαγής

  1. Αντε καλη μας αρχη στην γιορτηνη αυτη ανταλαγή δωρων.. εχω αγωνια ποιο θα ειναι το ταιρι μου Μαριλενα μου .
    Να περνας ομιρφα με ουι κανεις φιλακιααα!!

    Μου αρέσει!

  2. προσωπικά, το περιμένω πως και πως
    καθε χρονο
    ειναι κατι μικρο μα τοσο σπουδαιο
    με γεμιζει χαρα

    ευχαριστουμε Μαριλενα μου
    καλη απολαυση σε ολους μας

    Μου αρέσει!

  3. To πόσο στεναχωριέμαι, Μαριλένα μου, που έχασα την ανάρτηση για το υπέροχο δρώμενό σου, δε λέγεται. Καλή μου φίλη, σε παρακαλώ, στέλνε άλλη φορά ένα μαιλ στο craftartista@gmail.com να κρούεις ένα καμπανάκι. Δρώμενο στη μπλογκογειτονιά κι εγώ εκτός? Δεν γίνεται! Και όμως, να που τελικά γίνεται! Να χαρούν όλοι και όλες τη μυστική ανταλλαγή και πολλά πολλά φιλιά σε σένα.

    Μου αρέσει!

  4. Πόσο ωραία σκέψη ο «secret Santa» μέσω blog! 👏👏Και πόσο κρίμα που το χάσαμε..
    Την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι ανάλογο ελπίζουμε και η ομάδα του TwinMirrors να είναι μέρος αυτού!..
    Ένα δημιουργικό 2020 γεμάτο υγεία και χαμόγελα σε όλους!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε