bazaar · συμμετοχή στο ''φωτογραφίζειν'' · φωτογραφίες · Χριστουγεννιάτικα · δωράκια · secret santa swap

Λίγο Φωτογραφίζειν, λίγο Secret Santa και bazaar

Καλησπέρα φίλοι μου!! Εύχομαι να στε όλοι καλά και να στε και κάπου ζεστά καθώς το έμπασε για τα καλά το κρυουλάκι του ο Νοέμβρης!! ☃️ 

Όπως λέει κι ο τίτλος η σημερινή ανάρτηση θα χει λίγο απ’όλα και ξεκινώ με τον αγαπημένο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει το Μαράκι μας! Πριν λίγο καιρό έληξε το 5ο Φωτογραφίζειν με τίτλο Θέα από ψηλά!! Η δική μου συμμετοχή με τίτλο ”Απ’αλλού” ήταν από μια καλοκαιρινή εξόρμηση πριν λίγα χρόνια (κι αν δεν κάνω λάθος😂 ) στην πανέμορφη Ζάκυνθο!!

Δεν θυμάμαι ακριβώς την στιγμή της λήψης αλλά είμαι σίγουρη ότι απλά εκεί που οδηγούσαμε ζήτησα να σταματήσουμε για να βγάλω φωτογραφίες!! Όπως κάνω συνηθώς κι αρκετές φορές εκνευρίζω τους αγαπημένους μου με το σταμάτα-ξεκίνα!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ψήφους και φυσικά εσένα Μαριώ μου για την ζεστή φιλοξενία!! Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές και την εξαιρετική νικητήρια φωτό!! 

 

Καλέ είχαμε πρόσφατα και την πρώτη παραλαβή κι ανάρτηση δώρου από την μυστική μας Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή ή όπως λέμε και στο χωριό μου Secret Santa Swap!! Τι χαρά!!🎅🎁

Η Μαιρούλα λοιπόν https://ghinimatia.blogspot.com/ , έστειλε το πανέμορφο δωράκι της στην Νικολίτσα http://dimiourgiesstoxeri.blogspot.com/2018/11/welcome-my-secret-santa.html.

Η Μία μας https://craftartista.blogspot.com/ έστειλε το δικό της λουκούλιο πακέτο τσιφ στο Ρουλάκι https://smaragdenia-roula.blogspot.com/2018/11/o-santa-klaoys.html

Όσο προχωράει η μυστική μας ανταλλαγή θα πηγαίνουμε βόλτα blog to blog και θα θαυμάζουμε εκεί τις ομορφιές που δημιουργήσατε για τα μυστικά ταίρια!! Όπως κάνουμε κάθε χρόνο εξάλλου!! Καλή μας αρχή λοιπόν κι επισήμως!!  🎈 🤶 Να στε καλά φίλοι μου!! 🤗 🤗

 

Κι εκεί που βόλταρα στην Νικόλ, τσουπ κι η αφίσα για το καθιερωμένο μας πλέον Χριστουγεννιάτικο bazaar από το ξεblogάρισμα!!

 

 

 

Η ομάδα «Ξεblogάρισμα», η οποία στηρίζει τις μωρομάνες και τις άπορες των γυναικείων φυλακών Ελεώνα Θήβας, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της στον Πολυχώρο του Γη-Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι).

Στο παζάρι θα βρείτε έργα τέχνης κρατουμένων, χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, σπιτικά λικέρ, τσίπουρα και ρακόμελα, βιολογικές μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά. Ακόμη, σε πολύ χαμηλές τιμές, θα βρείτε πολλούς τίτλους βιβλίων, ρούχα από δεύτερο χέρι, είδη σπιτιού και διακόσμησης, κοσμήματα και άλλα πολλά. Όπως κάθε φορά, παράλληλα θα διεξαχθεί η λαχειοφόρος, στην οποία κερδίζουν όλοι οι λαχνοί, με πολλά δώρα, όπως προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες, χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά, βιβλία και DVD.

Ωράριο Bazaar:

Σάββατο 15/12 11-8μμ

Κυριακή 16/12 11-6μμ

Πληροφορίες για το ξεblogarisma και τις δράσεις του, την επικοινωνία με την ομάδα, καθώς και πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ:

Blog: xeblogarisma.blogspot.gr

Facebook: www.facebook.com/xeblogarisma/

Email: xeblogarisma@gmail.com

 

Φέτος, το είδατε κάποιοι στο insta, ξαναφτιάξαμε δεντράκι μετά από 3,4 χρόνια!!! Ναιιιι!!!! 🎄 Όποιος έχει γατάκια ξέρει και κατανοεί γιατί δεν μπορεί να στολίσει με την ησυχία του κάποιος που επίσης έχει γατάκια!! Γιατί εκεί που το χεις στήσει, το χεις στολίσει και το χαίρεσαι, ξαφνικά βλέπεις ουρές στα κλαδιά, μπάλες στο πάτωμα και ένα δέντρο έτοιμο προς κατεδάφιση!! Υπάρχουν και ντοκουμέντα για όσους θυμούνται κι όσοι δεν θυμούνται ή δεν ξέρουν ορίστε!! Ιδού ο στολιδόγατος που λέει κι η Κάτια μου, (που ναι η στολιδογάτα Μπιζού 😻 !!)!!

 

Φέτο ας ελπίσω ότι δεν θα χω τέτοια ντοκουμέντα καθώς το χουμε εντοιχισμένο, δεμένο  το δέντρο στο παράθυρο κι έχουμε στήσει καραούλι με βάρδιες (λέμε τώρα!! 😉 😋)

 

Να χετε ένα όμορφο και ξεκούραστο σ/κ με τους αγαπημένους σας!!! Σας φιλώ!!

 

 

9 σκέψεις σχετικά με το “Λίγο Φωτογραφίζειν, λίγο Secret Santa και bazaar

  1. Και εσύ να είσαι καλά Μαριλένα μου, που μας δίνεις κάθε χρόνο αυτήν την όμορφη εμπειρία της χαράς με τις ανταλλαγές δώρων.
    Πολύ όμορφη η φωτογραφία σου. Ζάκυνθο ήμασταν φέτος καλοκαίρι και την απόλαυσα.
    Την καλησπέρα μου.

    Μου αρέσει!

  2. Μαριλενα μου είμαι και εγω στην φαση να ετοιμαζω πραγματακια για το ξεμπλοκαρισμα ..περασα να σου πω οτι και εγω πήρα απο τον δικο μου Σαντα Κλαους το δωρακι μου εδώ θα το δεις..https://smaragdenia-roula.blogspot.com/2018/11/o-santa-klaoys.html
    ενημερωσα με σχολιο την Μαρια.. και περασα να ενημερωσω και εσενα.. καλες γιορτες να εχουμε φιλη μου..
    Το γατονι σας κουκλί ειναι χα..χα.. φετος πηρατε τα μετρα σας ε;..
    να περνας ομορφα φιλακιααα!!

    Μου αρέσει!

  3. ξεχασα να σου πω οτι η φωτογραφία σου ηταν υπεροχη ..πολύ ομορφα αυτα τα δρωμενα της γειτονιας μας..μας κανουν χαρουμενους..με τις συμμετοχες μας..και στο επομενω με το καλο φιλακιααα!!

    Μου αρέσει!

  4. Μαριλένα μου, βρήκα λίγο χρόνο να περάσω από την μπλογκογειτονιά (γιατί κάπως το αμελώ τελευταία). Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου στο Φωτογραφίζειν της Μαρίας μας. Η φωτογραφία σου ήταν μία απ’αυτές που ψήφισα!!! Μόλις είδα το υπέροχο δωράκι που έλαβε η Νικόλ και τρέχω να καμαρώσω και της Σμαραγδένιας μας…αφού φέτος δεν πρόλαβα να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή στην ανταλλαγή.
    Πολύ όμορφο το δέντρο σου!!! Ελπίζω η γατούλα σου να το χαζεύει από μακρυά και να μην έχετε κανένα πρόβλημα!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

    Μου αρέσει!

  5. Μαριλενα μου καλές γιορτες, πολύ όμορφο το δέντρο, ευχομαι τα αξιολάτρευτα διαβολάκια να μην το πειράξουν πολύ! (Ξέρω ότι το καθόλου δεν παίζει).
    Τη μυστική ανταλλαγη την έχασα φέτος, μήπως να κάνουμε δεύτερο γύρο για εκείνους που μπαίνουν στο μπλογκ τους μια φορα το μήνα, και αν; Μπααα… αυτό λέω κι εγω, ας ήταν καλύτερα παιδιά…
    Η φωτογραφία σου πολύ όμορφη!!
    Φιλιά πολλά!!

    Μου αρέσει!

  6. Τι ωραία η έμπνευσή σου με το μυστικό Αι Βασίλη και το μυστικό του ταίρι! Το απολαμβάνουμε.
    Ωραία η φωτογραφία σου. Μου θυμίζει έντονα της Κεφαλλονιάς θέα.
    Εύχομαι καλό στόλισμα φέτος χωρίς γάτα στα κλαδιά (απίθανη όμως είναι)!
    Και το Ξεμπλοκάρισμα δεν το ξεχνούμε!
    Να σαι καλά και πάντα πανταχού παρούσα
    Τα φιλιά μου

    Μου αρέσει!

  7. χαχαχα!!! Πόσο γέλασα βρε Μαριλένα μου με τα γατιά και το εντοιχισμένο δέντρο…!!!!
    Άντε οι μυστικοί Άγιοι Βασίληδες πήραν το δρόμο τους! 🙂
    Όσο για το μπαζάρ πολύ θα ήθελα να το επισκευτώ φέτος αλλά πραγματικά δε ξέρω αν θα τα καταφέρω…
    Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε